Хто переміг на виборах у Торчинській громаді

10
-3
Хто переміг на виборах у Торчинській громаді
За результатами виборів до ради Торчинської ОТГ перемогло Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Про це повідомляє Перший.

Члени політсили Юлії Тимошенко отримали 12 місць в ОТГ. По чотири мандати мають самовисуванці, а також члени БПП «Солідарність» та «Радикальної партії». Окрім цього, в раду ОТГ потраплять два депутати від Аграрної партії України.

Від «Батьківщини» справи територіальної громади вирішуватимуть:
1. Михайло Деленів
2. Наталія Носко
3. Ольга Цибуліна
4. Микола Михалевський
5. Володимир Хринюк
6. Андрій Шульгач
7. Ярослав Карабан
8. Микола Шахновський
9. Олена Невідомська
10. Ольга Кравчук
11. Раїса Королюк
12. Андрій Куліш

БПП «Солідарність»:
1. Олександр Члек
2. Ігор Лукащук
3. Лідія Бабіюк
4. Тетяна Щербик

Самовисуванці:
1. Ігор Журавлюк
2. Олена Коновал
3. Алла Ревуцька
4. Наталія Мороз

«Радикальна партія»:
1. Олександр Горошко
2. Ніна Коляда
3. Василь Коляда
4. Сергій Коломієць

Аграрна партія України:
1. Катерина Янголь
2. Ярослав Некращук

Натомість жодного представника в Торчинській ОТГ не буде від «Самопомічі», «Громадянської позиції», УКРОП’у, «Свободи», Руху В. Наливайченка «Справедливість» та партії «Розумна сила».

Нагадаємо, на виборах в Торчинській ОТГ переміг самовисуванець Юрій Кревський.

На вибори прийшли 71% виборців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Богу, що не буде УКРОПу. Навіщо сморід в Торчині розводити?!
Відповісти
Перемогли, як писав один мудрий чоловік у ФБ, ЛЕСЯ УКРАЇНКА ТА ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА !!!)))
Відповісти
Оприлюдьніть,хто з цих нових депутатів є членами партій.От тоді партія може хвалитись своїми депутатами. А то перед виборами проїхалися чинуши від партій по селах,познаходили,яким запропонували балотуватися за 200-500грн.,які з величезним бажанням погодились і тепер партія вихваляється "своїми"представниками в ОТГ.За гроші готові і рідну матір продати.Вони навіть не знають де знаходяться районні офіси цих партій. А в політиці вони,взагалі_дубовий тейбл.Як вибираємо,так і маємо.Повний вперед до перемоги комунізму.
Відповісти
Радикали - всі партійці в фейсбуку писали.
Відповісти
Вже в міськраді були радикали, та під укроп лягли за 30 срібляків...
Відповісти
Батьківщина купувала голоси виборців за 1000 грн. Після рачкова юлечка дала вказівку показати результат довіри.
Відповісти
Ціхоцька О, шо живе по вул Незалежності, агітувала за канд. від Батьківщини Носко Наталію , а за два дні до виборів пропонувала виборцям 200 грн за голос на корись Батьківщини. Під час голосування на дому члени комісії мимоволі змушували старих хворих людей ставити галочки на користь цієї партії. Члени комісії, вчителі , підмінювали бюлетні. Про шо може бути ше мова?
Відповісти
І Волошенюк так гарненько пролетів...
Відповісти
Люди продавали голоси за 200-500 гривень. І після революції гідності нічого не змінилося, то нехай не жаліються на владу, бо вони більше не варті ніж ті кошти що вони взяли за свій голос. Мені просто соромно за своїх односельців.
Відповісти
Таких "технологій" ще ні одні вибори не бачили. Брудні трюки окремих кандидатів "Батьківщини" заплямили репутацію всіх членів їхньої ж команди. Передвиборчий процес розпочався перед Пасхою, розносили пакети з продуктами, по декілька раз приходили на приватні двори та били чолом щоб голосували саме за них. У день виборів курсували "маршрутки" по селу підвозили виборців до дільниці. Це те, що я бачила особисто. Подейкують, що підкуплювали даючи по 200 грн і більше (залежно від лекторату).Чутки чутками , але в селищі у нас всі як на долоні : знайомі, колеги, рідня. На одній дільниці замість бюлетнів округу №5 шістьом сімям видали бюлетні по округу № 3, це те, що можна доказати, а скільки таких бюлетнів пройшло не відомо. В чому "Батьківщина" молодець, в тому що підбирає команду з "лідерів", про таких кажуть "по трупах підуть". Більшість місцевих, В т.ч. і я, глибоко розчаровані. Люди налякані та шоковані. Аграрна партія з курчатами на фоні цих виборчих перегонів виглядає квіточками )). Судячи з коментарів односельців, удача на наступних виборах цій партії не завадить. Ні гречка, ні війна, нічого людей не навчило...Уви. Скільки живу, стільки відчуваю себе чужою у Торчині, продажні люди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні