Дружина волинського митника має ресторан, автомийку та будинок у курортному селі

14
-3
Дружина волинського митника має ресторан, автомийку та будинок у курортному селі
Головний державний інспектор відділу митного оформлення № 1 МП «Доманове» Волинської митниці ДФС Олег Гриценко влодіє квартирою у спільній власності та вантажним автомобілем, дружина має автомийку, будинок у Шацькому районі, ресторан та ще один будує.

Про це повідомляє ВолиньOnline.

Разом з дружиною Наталією Гриценко та сином Андрієм Гриценком митник з 1999 року володіє квартирою площею 50,8 м. кв. у Ковелі.

Дружина у 2004 році придбала 35 соток землі вартістю 54,457 тисячі гривень, яку зараз оцінює у 36,68 тисячі гривень, у селі Воля-Ковельська Ковельського району. Із 2006 року Наталія Гриценко має ресторан площею 216 м. кв. у тому ж селі, а із 2016 року – володіє автомийкою площею 561,2 м. кв. У 2012 році Наталія Гриценко також придбала житловий будинок площею 102,7 м. кв., вартістю 117,386 тисячі гривень у селі Мельники Шацького району.

У селі Воля-Ковельська Наталія Гриценко зараз будує ресторан площею 217,56 м. кв.

Митник у 2014 році придбав вантажний автомобіль «Opel Vivaro» 2002 року випуску, вартістю 19,025 тисячі гривень.

У 2017 році митник отримав 148,455 тисячі гривень зарплати, дружина – 669,789 тисячі гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю.

Готівкою Олег Гриценко має 55 тисяч гривень, дружина – 60 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І все це вони заробили тяжким і непосильним трудом...які трударі наші митники
Відповісти
Він ще кормить міністра та прокурора і є найбіднішим у цій схемі. Самі ви викормили це бидло своми грошима і мовчанням.
Відповісти
Цікаво, де митник знайшов бус 2014р за 19тис грн? Чому ж я, інші працівники, вчителі, зварювальники не можуть, а митник може!!!??? На палю!!!!
Відповісти
Бус не 2014 року випуску, а 2002. Читати уважно навчись, мудак.
Відповісти
Та навіть 2001 хай буде. Де буси по 800 баксів?
Відповісти
Справжня україночка: і ставок, і млинок, і вишневий садок...
Відповісти
Може хтось нарешті запитає "Звідки статки?"
Відповісти
Ну як злодій може запитати у злодія чого він так багато накрав. Хотілось би щоб все те майно пішло на лікування їхніх дітей. Тільки так ті подонки зрозуміють що їхні статки дякуючи чужій біді.
Відповісти
Конфіскувати все майно цієн дружини митника!!
Відповісти
Не захищаю і нерахую чужих грошей!!
Але чи не кожен перетинаючи кордон Сам Дає гроші!????
Відповісти
хай працюють на здоровя! Всі ж прeкрасно розуміють нe на розкрутку мийку і рeсторан гроші у дружини... Так як і у всій краіні, і всі розуміють, що Порошeнко 10 років в політиці і паралeльно 10років в бізнeсі, а то для них нe корупція...
Відповісти
А я вважаю, що Порошенко нормальний чєл. І кращого Президента за роки незалежності у нас не було
Відповісти
В чому його нормальність. Президент +шоколадний барон це нормально плювати на закони????? Закінчення АТО за три дні, брехав так званий президент. Учасникам АТО тисяча гривень в день, де ті гроші???? Гулянки на весіллі у генпрокурора безосвітного, використовуючи спецслужби в корисних цілях законно????? Офшори, сліпі трасти, ІТД ІТП. НАВЕДІТЬ АРГУМЕНТИ ЗА ШОКОЛАДНОГО БАРИГУ.
Відповісти
Ніде не написано що він ідеальний чи такий як треба. Написано,що з усіх хто був до нього найкращий і з усіх тих з ким разом балотувався. Тимошенко, Гриценко . Садовий - в порівнянні з Порошенком -взагалі відстій. Якщо щось, то ідеальний президент для мене - це МакКейн. І, думаю за років 5-10 ми будемо мати такого президента
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні