Винних мають покарати, - Федік про хабарництво у Луцькраді

4
-5
Винних мають покарати, - Федік про хабарництво у Луцькраді
Голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міськраді Микола Федік вважає, якщо заступник мера Олександр Рачков, депутат Євгеній Ткачук та посадовці міськради дійсно брали хабарі, вони мають понести покарання.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, 25 квітня трьох посадовців міськради, в тому числі заступника міського голови Олександра Рачкова, затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США.

З’ясувалось, що вони вимагали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це вони обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

«Якщо вину фігурантів справи доведуть, то ці люди мають відповідати. На таке явище, як корупція, наша фракція неодноразово звертала увагу. Це було неодноразово по земельних питаннях, зокрема, і через скандальну сесію, де безплатно віддали гектар землі на Рівненській», - зауважив депутат.

Микола Федік додав,що в органах влади корупція неприпустима.

Окрім цього, прокуратура з’ясувала, що Рачков причетний до вимагання головою Шацького міськрайонного суду Наталією Сушик неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Нагадаємо, заступник мера Олександр Рачков заявив, що йде у відставку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в міськраді не бере? напевно тільки прибиральниця...
Відповісти
Купить рукавичок на 500грн полігону комунальн.машину .директори шкіл згорять учнів за пару рублів..буде суботнік іраку агітатором на гпз з козочками і вибрати жменю знов.А єс виховати буде що джейн немає
Відповісти
Молодець Микола! Факт корупції критикуй самими жорсткими коментарами і не давай підлабузникам прикривати корупціонерів.
Відповісти
Ваша фракція « свобода» з такого явища,як корупція ще не вилазила.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні