--> Данильчук про затримання Рачкова: У міськраді давно процвітають корупційні схеми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Данильчук про затримання Рачкова: У міськраді давно процвітають корупційні схеми

6
-1
Данильчук про затримання Рачкова: У міськраді давно процвітають корупційні схеми
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук заявив, що справа з затриманням заступника мера Олександра Рачкова, голови Шацького суду Наталії Сушик, депутата Євгенія Ткачука та посадовців через хабар – не дивина, адже в раді давно говорять про «хабарницькі схеми».

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, 25 квітня трьох посадовців міськради, в тому числі заступника міського голови Олександра Рачкова, затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США.

З’ясувалось, що вони вимагали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це вони обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

За його словами, нині важко говорити про розвиток подій, адже відомо надто мало фактів, проте рано чи пізно правоохоронці мали взятися за питання хабарництва у Луцькраді.

«Те, що у міській раді процвітають схеми, пов’язан з хабарництвом, ми говорили давно. Особливо це стосується земельних питань і забудов. Останнім часом міськрада лобіювала і погоджувала багато скандальних забудов, Зокрема, на Львівській, «Луцеорії» проспекті Волі, на Ковельській, де фігурує Башкаленко. По кожній забудові є питання. Можливо, ця справа зачіпає якусь з цих ситуацій», - зауважив Павло Данильчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Один з фігурантів справи Рачкова почав «здавати» своїх поплічників

Також фігурантами у справі є головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк, керівник міського відділу архбудконтролю Юрій Маслюк , депутат, голова земельної комісії Євгеній Ткачук та луцький підприємець, директор ПП «Пілон-С» Роман Словік.

Окрім цього, прокуратура з’ясувала, що Рачков причетний до вимагання головою Шацького міськрайонного суду Наталією Сушик неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Нагадаємо, заступник мера Олександр Рачков заявив, що йде у відставку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один розумник) і з тебе спитають!
Відповісти
Мародерство Правого сектору ще ніхто не забув. Чекають команду "фас"...
Відповісти
зачекай, твоя черга - не за горами, скоро і по тебе прийдуть
Відповісти
А не дякуючи Павлу деякі хабарники,такі як голова Господ.суду Шум і деякі інші недолюстровані чини повідмазувались?
На яких умовах?
нехай розкаже цей «підкилимний» переговірник-«Чегеваро»?
Відповісти
От як всі люблять "обісрати" Павла, значить все правильно робить. а він ніде не був замічений, ні в яких корупційних схемах. Зразу видно замовлений тролінг, хаха. Так тримати Павло, гаси їх, що знаєш розкажи прокурорам!!!
Відповісти
Сашко ми тебе витяним , ти головне нас нездай.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні