Де у Луцьку провести травневі вихідні

0
-2
Де у Луцьку провести травневі вихідні
Цьогоріч на травневі свята українці відпочиватимуть декілька днів поспіль. Починаються святкування у суботу, 28 квітня, і триватимуть до середи 2 травня.

Що у ці дні відбуватиметься в Луцьку, дізналося інтернет-видання «Волинь24».

«ПОРТCITY»

29 квітня о 12:00 у торгово-розважальному центрі відбудеться благодійний «Забіг на шпильках», у якому візьмуть участь навіть чоловіки. Реєстраційний внесок – 50 гривень. Кожен учасник отримує брендову футболку та номер для забігу. Змагання відбудуться на дистанціях 500 та 100 метрів, окремо буде сформована чоловіча команда.

Під час заходу можна буде пройти безкоштовне обстеження у провідних лікарів та отримати консультацію й поради, як виявляти рак на ранніх стадіях.

ДРАМТЕАТР

28 квітня о 18:00 лучанам та гостям міста пропонують переглянути виставу «Обережно – жінки!». Серж Дюбуа, французький художник, заплутався у стосунках з трьома жінками, кожна з яких його приваблює по-своєму. Як бути? Кого обрати? Чи може не перейматися цим питанням та просто отримувати насолоду від стосунків з кожною? Та найголовніше в цій справі – не допустити, щоб всі три дами колись зустрілися одна з одною…

Тривалість вистави - 2 години 30 хвилин. Рекомендований вік - з 16 років.

29 квітня театр пропонує до перегляду дві вистави: «Біда навчить» (о 12:00) та «Енеїду» (о 18:00).

2 травня о 19:00 театр пропонує сімейне шоу «Ти особливий». Цей мюзикл створений за мотивами оповідань американського письменника Макса Лукадо.

За сюжетом сімейного шоу Майстер створив місто прекрасних дерев’яних чоловічків, дав їм все необхідне і подарував музичні інструменти, щоб вони, збираючись разом дружнім оркестром, могли грати чудесні мелодії. Але, в боротьбі за верховенство, чоловічки забули про все: про оркестр, про інструменти, і навіть про самого Майстра. Тепер вони витрачають свій час на суперечки, хто ж з них краще. Вони навіть придумали «універсальний» спосіб: кращий той, хто назбирає більше зірок, які вони самі ж і роздають один одному. Ну, а якщо у когось вийшло щось не так, то отримуй пляму. Так вони і живуть – роздають зірки і плями. А інколи, маскуючи свої промахи, придумують нову моду, заради якої готові навіть пофарбувати свої носи зеленкою, аби лиш стати Великим Чоловічком! Проте є і ті, які чекають коли все зміниться і оркестр знову зазвучить. Але чи станеться це, доведеться дізнатися глядачам.

Вартість квитків на «Ти особливий» коливається від 110 до 220 гривень.

«ПРОМІНЬ»

Розважальний центр «Промінь» 28 квітня о 19:00 запрошує на перегляд шоу-імпровізації «SEXуальне чтиво» від театру «Чорний квадрат».

«SEXуальне чтиво» – це дія без сценарію з непередбачуваними сюжетними поворотами. Аудиторія пропонує ситуації і ролі, актори реалізують ідею. Будь-який гість може спробувати себе режисером і сценаристом, приміряти на себе несподівані сценічні образи. Вистава – російською мовою.

Вартість квитків – 120 – 360 гривень.

29 квітня о 10:00 від розважального центру стартує велопробіг «Весняна сотня». Це безкоштовний любительський велопробіг, довжиною у 117 км.

Маршрут: Луцьк - Ківерці - Тростянець - Журавичі - Лопатень - Берестяни - Кадище - Дерно - Луцьк (117 км). В урочищі Лопатень, «Волинський музей лісу», передбачена зупинка-привал для відновлення сил.

ЛЯЛЬКОВИЙ ТЕАТР

29 квітня о 12:00 відбудеться прем’єра лялькової вистави «Івасик-Телесик».

ПАБИ, КЛУБИ КАФЕ І РЕСТОРАНИ

28 квітня о 21:00 у пивному клубі «Майдан» відбудеться «COUNTRY вечірка». Гостей розважатимуть Юрій Поліщук та шоу-балет «Diamond».

У «Ring DJ cafe» 28 квітня о 21:00 відбудеться «бій» дівчата проти чоловіків.
Того ж дня у пивному клубі «Оболонь» о 21:30 проведуть «Beer Mix: дискотівка на будь-який смак». У нічному клубі «HOLLYWOOD» о 23:00 стартує вечірка до Дня народження ді-джея Samlycorn. У клубі «Версаль» відвідувачів потішить ді-джейським сетом Pio Potehin. «ЛучеSk-паб» о 20:00 запрошує на концерт гурту «Kiev Brass Band», вхід вільний.

Ресторан «Gosti», що у селі Брище, о 13:00 запрошує на бранч з Марією Хурсенко. Також у ресторані 1-2 травня пройде весняний пікнік із забавами, спортивними естафетами і квестами, а 1 травня о 15:01 відвідувачів запрошують на сольний концерт Марії Хурсенко.

29 квітня у пивному клубі «Оболонь» відбудеться «Українська дискотівка». Усіх запрошують на танці о 21:30.

ВУЛИЧНІ РОЗВАГИ

29 квітня о 17:00 на Театральному майдані Луцька відбудеться танцювальний флешмоб до Міжнародного дня танцю. Організатори – Фундація регіональних ініціатив, зазначають, що танець буде вражаючим, адже над постановкою працювали тренерки комплексу здоров'я та краси «Diamond».

О 13:00 у Луцькому зоопарку святкуватимуть День народження тигрів. Їм виповниться три роки. Тварини приїхали у Луцьк на утримання з київського звіринця.

СПОРТ

28 квітня о 14:00 на спортмайданчику СНУ імені Лесі Українки відбудеться товариський матч з фанами ФК «Барселона». Фанати зможуть поспілкуватисья з учасниками фан-клубу зі Словаччини, отримати атрибутику та сувеніри ФК «Барселона».

Також на спортмайданчику стоятиме автобус фан-клубу ФК «Барселона». На ньому колись їздили зірки світового футболу: Ліонель Мессі, Неймар, Луіс Суарез, Андрес Іньєста. Фанати викупили автобус і приїжджають на ньому у Луцьк.

2 травня о 19:00 на стадіоні «Авангард» пройде Чемпіонат України Перша ліга 2017/18 (31 тур). «Волинь» зіграє проти «Колоса».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні