У Луцьку переклали промову світового лідера. ВІДЕО

1
-9
У Луцьку переклали промову світового лідера. ВІДЕО
В рамках проекту "Школа свідомого громадянина" Громадянський Рух "СВІДОМІ" переклав виступ одного із найвідоміших світових лідерів - ізраїльського прем'єр-міністра Шимона Переса.

Відео презентували на сторінці руху у Facebook.

"Це – людина-легенда. Його політична кар'єра тривала понад 70 років, півтора року він був найстарішим діючим керівником держави на планеті. Багаторічний депутат кнесету, що обирався безперервно з 1959 року по 2007 рік, двічі прем'єр-міністр Ізраїлю, міністр у 12 кабінетах, автор 11 книг і великої кількості публікацій та політичних статей, що розповідають про історію арабо-ізраїльського конфлікту – Шимон Перес залишив по собі величезну спадщину. Навіть в кінці своїх днів земних він був активним і цілеспрямованим", - відзначають на сторінці руху.



"Школа свідомого громадянина - це навчально-просвітницький проекту Громадянського Руху "СВІДОМІ". Мета проекту - через публічні лекції, відео та інші заходи мотивувати лучан до активності, саморозвитку, об'єднання та втілення змін у місті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна називати керівника країни агресора, яка окупувала частину Палестини, світовим лідером????? Для своїх він можливо і лідер. Але не для світу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні