--> Кончіта Вурст кардинально змінив імідж. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кончіта Вурст кардинально змінив імідж. ФОТО

0
7
Кончіта Вурст кардинально змінив імідж. ФОТО
Австрійський співак Том Нойвірт, який пізніше в 2011 році прийняв свій жіночий образ на ім'я Кончіта Вурст, вирішив кардинально змінити свій імідж.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "The Independent".

На запитання журналіста, чому прихильники давно його не бачать в жіночих сукнях під час виступів, він зізнався, що зважився на зміну іміджу. За його словами, тепер він виглядає як більш брутальний бородатий дрег-співак у черевиках.

"Я роблю те, що хочу робити, і одягаюся так, як мені хочеться зараз, і зараз мені хочеться виглядати більш мужньо", – підкреслив виконавець.

Хоч Том визнає, що образи Кончіти Вурст приніс йому приголомшливий успіх, особливо після перемоги на пісенному конкурсі "Євробачення-2014", але нинішній сценічний образ більше схожий на "звичайного Тома, якого ніхто не впізнає на вулицях".

Тому жіночий образ Кончіти Вурст, який він прийняв 8 років тому, відійде у далеке минуле співака. Однак Том не зауважив, чи планує він далі виступати під іменем Кончіти, чи повернеться до свого рідного амплуа.

Зміна іміджу
Зміна іміджу
До кардинальних змін
До кардинальних змін


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні