Луцькі округи без депутатів обділили на 1,2 мільйони

0
-4
Луцькі округи без депутатів обділили на 1,2 мільйони
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський обурений недофінансуванням "Програми підтримки ініціатив виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020 роки".

Про те, що обранці громади повинні дотримуватися своїх обіцянок, він сказав у середу, 25 квітня, під час сесійного засідання Луцькради, - пише ІА Конкурент.

"Ми пообіцяли виборцям, заклали 2,4 мільйона гривень на цей рік. Люди чекають цих грошей. Для кожного округу по 100 тисяч гривень може буде й менш ефективно, аніж по 200, але треба виконувати свої обіцянки перед громадою. Тому пропоную зняти 1,2 мільйона гривень з ремонту прибудинкових територій і покласти їх в програму "Округи без депутатів", - запропонував політик.

Однак лише 11 депутатів підтримали його пропозицію.

До слова, як пише ІА "Волинські новини", у вересні минулого року радник міського голови Ігор Поліщук обіцяв, що найбільша фракція у міськраді "УКРОП" підтримуватиме ініціативу Покровського.Тоді було прийнято рішення, що "округи без депутатів" у 2018 році повинні отримати вдвічі більше коштів, оскільки в 2017 році на ці території направлено грошей не було.

"Наша фракція (фракція УКРОП, - ред.) буде підтримувати цей проект рішення. У мене є перелік з 21 прибудинкової території, які перебувають в найгіршому стані, 17 з них на округах, що не мають депутатів. Ми побачимо, як програма буде реалізовуватися, і якщо до неї будуть потрібні зміни - то ми їх внесемо", – наголосив Поліщук.

Поки-що, обранці громади своєї обіцянки так і не дотримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні