У Луцьку відмінили концерт Оксани Мухи

1
3
У Луцьку відмінили концерт Оксани Мухи
У Луцьку відмінили концерт співачки Оксани Мухи, присвячений творчості Квітки Цісик. Концерт скасували через те, що не продавалися квитки.

Концерт мав відбутися 4 травня у Палаці Культури, - про це написав журналіст Дмитро Ураєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

"І - купа питань до організаторів - їх, як видно, не один, а група людей, які організацією виступів "Лісапетного батальону" на корпоративі ще можуть займатись, а відповідати за концерт, присвячений творчості Квітки Цісик...", - йдеться у дописі.

"Динаміка продажу - як стверджують реалізатори квитків - спостерігалась. Кажуть, "до прикладу, за Юркеша двоє людей лише спитало, а тут продаж все таки пішов, у нас купують часто в останні дні". Але, хтось із тих гонорових галичан "псіханув" і - от вам, відміна. До чого були ті слова про "місію з іменем Квітки Цісик", що звучали зі статей та інтерв`ю", - обурюється журналіст.

"Так, буває що концерти відміняють. Ну, не продались квитки. Будь-хто з організаторів (я зараз за Луцьк) скаже - ризик є завжди. Але коли на афіші зазначено - "квитки в будинку "Просвіта" (насправді то давно вже Палац культури), на іншій афіші вказані телефони для довідок,а квитки насправді - в касі драмтеатру, то це що, квест для потенційного глядача, чи просто тупа недбалість? При тому, що ці "організатори" так чи інакше спілкувались з людьми, причетними до процесу проведення концертів тут, в Луцьку. Їм робились конструктивні пропозиції, Але - "вони собі знають". І ось - результат", - пише Дмитро Ураєв.

Журналіст зазначив, що концерти співачки відбулися в таких містах, як Борислав, Золочів, Стрий, Дрогобич, Радехів, Червоноград, Жовква, Мостиська, Тернопіль, Козова, Івано-Франківськ, Коломия, Долина, Хмельницький, Львів.

Натомість Оксана Муха стверджує, що в її турі є кілька міст, де продаж квитків унеможливив приїзд.

"Тому ми змушені були відмінити концерт. Повірте, нам всім болить", - зазначала співачка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно організатори були "під мухою"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні