Луцький «Карабас Барабас» запрошує на Mind Game*

0
1
Луцький  «Карабас Барабас» запрошує на Mind Game*
Mind Game - це новий вид розваг Pub Quiz, який вже поширений за кордоном і поволі знаходить своїх прихильників на теренах України.

Команда Mind Game створила спеціальну інтелектуально-розважальну гру, яка складається з цікавих запитань різного характеру (фото, відео, аудіо, анаграми, текстові). Більшість питань на логіку, кмітливість, протиріччя, здогадку. Це дозволить вам розширити свій світогляд, дізнатись щось нове та актуальне, розвинути свої розумові здібності та від душі посміятись.

Дана гра є одним з кращих варіантів тімбілдінгу, який використовують багато команд для ефективності роботи своєї компанії. Запорукою гри є позитивна атмосфера, у якій всі рівні, незалежно від знань та можливостей.

Запрошуємо Усіх на ігри Mind Game в місто Луцьк, що відбуватимуться в закладі "Карабас Барабас".

Відкриваємо реєстрацію на 2 гру ІІІ сезону Mind Game Волинської ліги:
26 квітня (Четвер)
Початок рівно о 19:00
Місце проведення: Броварня "Карабас-Барабас" (вул. Винниченка 4).

Реєстрація за посиланням:
http://mgame.lviv.ua/mind_game/

Інформація для команд новачків: команда, яка зіграла не менше 5 рейтингових ігор в сезоні, потрапляє до сезонної таблиці, згідно кількості набраних балів за рейтингові ігри та відповідно зайнятого місця в якій визначається 10 найкращих команд сезону, що представлятимуть наше місто на всеукраїнському фіналі Mind Game. Команди, які зіграли менше 5 ігор в сезоні - не змагаються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні