У Луцьку хочуть поставити тренажери для собак

7
8
У Луцьку хочуть поставити тренажери для собак
У Луцьку на майданчику для вигулу собак, що на вулиці Кравчука, хочуть поставити тренажери для чотирилапих.

За таку ініціативу збирають підписи на сайті міської ради.

Про проект інтернет-виданню «Волинь24» розповів директор агентства інтернет-маркетингу ARTEFACT.St., автор ідеї Андрій Сірук.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року у Луцьку в Парку Героїв Майдану і Небесного Легіону, відкрили перший обгороджений майданчик для вигулу собак.

Облаштувати майданчик вдалось саме завдяки перемозі у минулорічному конкурсі громадських ініціатив від міської ради. Тоді з міського бюджету на майданчик виділили 50 тисяч гривень, ще 25 тисяч додали місцеві мешканці.

«Зараз ми хочемо встановити тренажери для занять на території майданчика, а саме: бар'єри різної висоти, гірки, бум, кільця. Це допоможе тварині розвинути вправність та спритність, підтримувати хорошу фізичну форму і розважитись разом із господарями. Не тільки ж раз за разом ходити навколо будинку», - пояснює Андрій Сірук.

«Поки ми не знайшли підприємство, яке зробить нам тренажери. В Луцьку мало хто таке робив, максимум – для приватних будинків, але це було не зовсім за стандартами. Тож співпрацюватимемо з львів’янами, в яких є вже два міські майданчики, з кінологами», - додає автор ідеї.

Орієнтовна вартість тренажерів – 61 тисяча гривень. Мешканці мікрорайону, які планують ними користуватись, хочуть власними силами зібрати щонайменше 10% від суми.

Зараз, за словами Андрія Сірука, на майданчику у парку Героїв Майдану і Небесного Легіону постійно вигулюють 100-150 собак. Буває, що їдуть сюди зі своїми домашніми улюбленцями й мешканці інших мікрорайонів Луцька. Більшість – прибирають за тваринами.

Голосування за ініціативу триватиме до суботи, 28 квітня. Наразі її підписало 95 людей.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Місто розвивається. Приємно бачити, що в Луцьку такі небайдужі і свідомі жителі.
Відповісти
Думаю, має бути цікаво як власникам тварин, так і іншим жителям міста
Відповісти
Хороша та цікава ідея
Відповісти
Я сама из Киева, но работаю в г. Луцк уже более 2лет. Собачью площадку в парке возле ЗАГСа знают все, даже я)) Считаю,что именно такие инициативы делают ваш город особенным, объединяют людей и их добрые намерения. Если бы я могла подписать данную инициативу- сделала бы это прямо сейчас.
Відповісти
https://lutsk-budget.e-dem.in.ua/#/project/2757?compid=21

Кому не важко проголусуйте за ідею на сайті
Відповісти
Крута ідея. Давайте обєднуватись і підтримувати різні ініціативи нашого міста та створювати більше різних проектів разом.
Відповісти
Шум від собачого парку жахливий - постійний гавкіт - з самого ранку до самої ночі. а вночі прибігають безпритульні пси - видимо на запах і теж гавкотять і виють, спати неможливо. Зробити собачий парк в спальному районі - просто "Геніально". На запитання чому не зробили собачий парк в парку біля вул. Гордіюк собаководи сказали, що туди далеко йти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні