Соковиті та смачні: фірмові стейки у «Карабас Барабас»*

1
6
Соковиті та смачні: фірмові стейки у «Карабас Барабас»*
Якщо ви не знаєте, чим відрізняється стейк Нью-Йорк від стейку Рібай, і чому Філе Міньйон такий дорогий, читайте уважно і запам'ятовуйте.

Неважливо, чи готуєте ви стейк вдома чи йдете з друзями в спеціальний заклад, де готують, вам буде корисно знати, як і з чого зроблений ваш ідеальний шматок м'яса.

Стейк з яловичини — дороговартісна страва, оскільки м'ясо для них береться з відбірних частин тушки бичків. Для їхнього приготування підходить лише біля 15 % від всієї тушки бичка.

Розділяють декілька типів харчування тварини:

Трав'яний. М'ясо ароматне, але менш мармурове, в США таке м'ясо ніколи не
отримає статус prime - кращого м'яса для стейків.

Зерновий. Висока мармуровість м'яса, проте, воно бідніше на полікислоти і вітамінами, а іноді практично повністю втрачає смак.

М'ясо бичків трав'яної відгодівлі любителі стейків цінують за яскраво виражений смак, зернової - за ніжність і мармуровість. У будь-якому випадку остаточний вибір залишається за вами.



Розрізняють чотири найосновніших видів відрубів: tenderloin, New York, T-bone, and ribeye. Всі ці відруби беруться з тих частин, де найніжніше м'ясо.

Ступінь просмажування — це один із найважливіших параметрів, що впливає на підсумковий смак стейка. Виділяють 6 основних ступенів прожарювання - від самої мінімальної Blue Rare (46-49 ° C), Rare (52-55 ° C), Medium Rare (55-60 ° C), Medium (60-65 ° C), Done (65-70 ° C) і Well done (> 70 ° C).



Всі ці види стейків ви зможете спробувати в приватній броварні "Карабас Барабас", що розташовані за адресами — проспект Волі, 48 — на літньому майданчику, з відкритим грилем і побачити на власні очі, як готуватимуться стейки.

А також за адресою — вулиця Винниченка, 4 — затишний та просторий зал з відкритим мангалом.

Добрим доповненням до стейків буде фірмове пиво, що вариться за власними рецептами, і тільки з натуральних інгредієнтів.

Приходьте — та куштуйте! Їжте тільки смачні страви!
Ваш, Карабас Барабас!
Справжнє. Живе. Душевне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ок, поумнічали, молодці. А в карабасі - свинина маринована?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні