Юлія Батенкова знялася у фотосесії для глянцевого журналу. ФОТО

0
1
Юлія Батенкова знялася у фотосесії для глянцевого журналу. ФОТО
Чемпіонка Паралімпійських ігор з Волині Юлія Батенкова-Бауман знялась у фотосесії для глянцевого журналу "Наталі".

Фото, за словами ініціаторів та організаторів масштабного проекту, можна буде побачити у травневому та червневому номерах журналу, - пише КовельPost.

Нагадаємо, на цьогорічній зимовій паралімпіаді в Південній Кореї Україну представили дві волинянки: Юлія Батенкова-Бауман і Богдана Конашук.

В останній день Паралімпіади у корейському Пхьончхані волинська лижниця Юлія Батенкова-Бауман завоювала золоту медаль. Перемогла вона разом з українською збірною у змішаній естафеті в лижних гонках.

«Герої - наша гордість, надія, сила духу, Чемпіони з великої літери, які стали учасниками фотопроекту журналу. І це чудові дівчата і хлопці, з якими легко і дуже приємно спілкуватися», - пишуть автори проекту на своїх сторінках у соцмережах.

Для Юлії Батенкової-Бауман це уже не перша фотосесія. У квітні 2014 року вона знялась для журналу «Репортер».

Відео 2014 рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні