Вчені назвали продукти для довголіття

0
-1
Ці продукти позитивно позначаться на самопочутті та довголітті.

Першим продуктом є квасоля. Дослідники прийшли до висновку, що цей продукт безпосередньо впливає на тривалість життя. На їхню думку, бобові повинні кожен день бути присутнім в раціоні людини.

Далі варто згадати про цільні зерна. В ході тривалих спостережень фахівці помітили, що знижується ризик серцево-судинних захворювань, ожиріння, інсульту і діабету II типу. Одним з таких продуктів є і куркума. Ця спеція має унікальні властивості, які є цінними в післяопераційний період і в ході лікування артриту. Чверть чайної ложки куркуми на день дозволить поліпшити роботу мозку. Корисним продуктом є горіхи, вони містять безліч антиоксидантів.


Якщо людина потребує фенольних сполук рослинного походження, то вони є в насінні льону. Унікальні поживні властивості містять і гриби. Йдеться про рослинні амінокислоти, здатні уповільнити загибель основних клітин.


Примітно, що до цього переліку віднесли й білий і зелений чай. Такі напої не тільки нормалізують кров’яний тиск, а й запобігають появі онкології.
Теги: здоров'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні