Школярі із села Ігоря Єремеєва побували у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

0
6
Школярі із села Ігоря Єремеєва побували у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Діти із рідного села Острожець покійного нардепа Ігоря Єремеєва побували у Луцьку.

Візит школярів відбувся у п'ятницю, 20 квітня.

Більше 80 дітей із села Острожець Рівненської області приїхали до Луцька, щоб разом подивитись фільм про покійного засновника паливно-промислової групи "Континіум", нардепа Ігоря Єремеєва.

"Я знала дещо про Ігоря Мироновича. Він був дуже цікавою людиною. Мене вразило те, як він був бізнесменом, яким мудрим. Вражає його любов до тварин, до коней. Хотілось би, щоб усі люди теж мали якесь таке захоплення, яке не тільки відірве від роботи, але й на кілька секунд від реальності. А який він фотограф! Теж хотіла б взяти фотоапарат і поїхати далеко-далеко, де буду тільки я і гарні краєвиди", - розповіла учениця 8-го класу Евеліна Радомська.

За словами режисерки Катерини Дулапчій, фільм про Єремеєва - яскравий приклад того, як у житті можна досягнути висот, будучи простою людиною.

Вчителі вважають, що завдяки фільму діти дізнались багато нового про те, як почати власну справу.

"Сьогодні нам вдалось розважитись, побувати на екскурсіях і, можливо, поповнити свої знання про Ігоря Єремеєва. Всі ми знаємо, як він любив свою школу. Нам педагогам дуже хотілось би, щоб ви такиж досягли таких висот", - зазначає директорка Острожецького освітньо-виховного комплексу Лариса Кравчук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні