У Луцьку заграли «Despacito» на бандурі. ВІДЕО

0
1
У Луцьку заграли «Despacito» на бандурі. ВІДЕО
У Луцьку відбувся концерт гурту "B&B Project".

Вперше гурт виступив для луцької публіки у п'ятницю, 20 квітня, пише "0032".

До слова, B&B project – це гурт, який повертає популярність народним інструментам - бандурі та баяну. Його учасники - бандуристка Тетяна Мазур, баяніст Сергій Шамрай, ударник Костянтин Марко та контрабасист Денис Стефанко створюють власні композиції та експериментують з уже відомими.

Незвично та оригінально звучать у їхньому виконані хіти гурту Metallica, і український "Щедрик" і, приміром, композиція сучасного британського композитора Карла Дженкінса -"Palladio".

Та чи не найособливішою родзинкою музичного вечора у Луцьку було звучання «Despacito» у виконанні гурту B&B Project.

Загалом на концерті прозвучали нетипові композиції для народних інструментів: класика в сучасній обробці, саундтреки, кавери, авторська музика, дабстеп, рок, гранж, клубна музика, фанк та інші.

До речі, колектив існує з 2015 року і за цей час встиг побувати з сольними концертами в багатьох містах України, зоні АТО, на НСК "Олімпійський", різноманітних фестивалях, а також виступив у багатьох інших країнах світу (Польща, Катар, Хорватія, Франція, Нідерланди).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні