--> В Одесі продавчиня пожалкувала цукерку дитині, в якої впав цукор у крові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Одесі продавчиня пожалкувала цукерку дитині, в якої впав цукор у крові

2
-2
В Одесі продавчиня пожалкувала цукерку дитині, в якої впав цукор у крові
В Одесі продавщиця магазину на розі Левітана і Люстдорфської дороги відмовила у допомозі хлопчикові, якому стало зле через діабет.

Про це написала у Фейсбуці мати дитини Марина Манн.

Жінка розповіла, що у її сина іноді падає рівень цукру в крові. І тоді дитині потрібно терміново з'їсти що-небудь солодке, інакше може настати непритомність.

"Сьогодні в Сашка на прогулянці впав цукор (а він сам гуляє, і давно, йому 9 років). Не знаю чому не виявилося цукерок (зазвичай в кишені є пару штук, але видно вилетіли" - пише жінка.

Марина розповідає, що зазвичай вчить дитину у таких випадках звертатися до людей, в будь-який магазин, що обов'язково допоможуть.

"Він присів біля дверей магаза, не міг йти вже, а його друг зайшов попросити цукерку. І йому не дали. Відмовили дитині в цукерці, який сказав, що його другу зле, тому що у нього цукровий діабет і у нього впав цукор і він не може йти ..." - йдеться в повідомленні.

Марина розповідає, що прийшла і запитала в продавчині, чому вона йому відмовила.

"Продавець сказала: Якщо б ви знали, скільки у мене хлопчиків і все щось говорять ... А я кажу: І що, всі кажуть, що у них цукровий діабет? Вона каже: Він таки не сам прийшов, а друга я не знаю. Я кажу: Він не міг, він сидів за дверима, йому погано було .. А вона: Ви повинні були подбати, щоб у нього були цукерки, чому ви до мене пред'являєте претензії...",- розповідає мати.

"Так, я не підстелила соломки, тим більше знала, де. Я винна. Але хіба не буває так, що потрібна допомога? Всього лише цукеркою. Це ж 1 грн. Це ж не великі гроші. Тим більше, я завжди віддаю, якщо він що повинен за жуйки або цукерки. Добре, він дійшов додому і випив сиропчик. А якщо б не дійшов?

Марина наголошує, що низький цукор у людини з діабетом потрібно піднімати НЕГАЙНО. Інакше це непритомність, кома і смерть.

У дорослих падіння цукру схоже на стан сп'яніння. Людина не може йти, ледве говорить, що не зв'язано мислить.

"Сашко при низькому цукрі каже, що ноги тремтять і руки. При ще більш низькому - кричить: Я вмираю!! Знаєте, як страшно?" - говорить жінка.

Марина в своєму пості дала поради, як допомогти людині з діабетом, у тому випадку, якщо йому раптово стало погано.

"Знаєте, скільки не носи з собою цукерок, настане коли-небудь такий момент, що однієї цукерки не вистачить ... І чиясь допомога, може ваша, буде доречною. Покладіть, будь ласка, в кишеню цукерку для моєї дитини. Для сотень інших дітей з діабетом. Для тисяч дорослих... Сьогодні діабет схожий на епідемію ... Будьте добрішими" - підсумувала мати дитини з діабетом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гривня гроші невеликі, але відповідальність всетаки на батьках. Хлопчик повинен мати декілька гривень в кишені, поряд був його товариш і я не повірю що в них не було телефонів щоб подзвонити батькам.
Відповісти
В випадках, коли починаєш гіпувати, немає часу дзвонити, так як відключитись можна і за пів хвилини, якщо не знаєте що це таке не пишіть дурню.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні