--> На Волині дітям наймають репетиторів з першого класу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині дітям наймають репетиторів з першого класу

3
-3
На Волині дітям наймають репетиторів з першого класу
Начальник управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна розповіла, як ставиться до репетиторства для школярів.

Про таке масове явище як репетиторство вона розповіла під час ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", пише Конкурент

"Репетиторство взагалі це дуже негативне явище і ми з ним намагаємося боротися. Але якби не було попиту – не було би пропозиції, і навпаки. Сьогодні репетиторів наймають уже дітям, які йдуть у перший клас. І ми це знаємо, тому що батьки не мають часу чи бажання з дитиною займатися вдома. Вони хочуть прийти додому і тільки відпочивати, а з дітьми (ми ж пам'ятаємо, як і ми вчилися) десь треба стимулювати дитину до навчання на першому кроці. Адже в школу приходять діти з різною підготовкою, вихованням і навіть різними можливостями мовлення. В однакових умовах навчаючи дітей ми не можемо привчити їх вчитися одразу", – зауважила начальник управління освіти.

Та порадила батькам, діти яких навчаються ще у початкових класах, брати активнішу участь у освітньому процесі їхнього чада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Су.а. Зтакою теперішньою шкільною програмою, де вимагають все, диплом спеціаліста потрібно видавати після 9 класу. Ати, пані Плахотна, здай екзамен з любого предмету 9-го класу.... Ти будеш здивована.
Відповісти
П. Плахотній варто було б прочитати підручники "Ексес", невідомо, ким випущені (чиї інтереси ви лобіюєте ?) за півсотні грн. з дикими американськими зворотами стилю "Ю.С. ньюс енд уорлд ріпорт". Як ви збираєтесь виховувати патріотизм в 5-класників, якщо в книгах ніде не згадується Україна, а присутні більш успішні країни ?..
Відповісти
Соррі, вартість 2-х підручників "Ексес" може перевищувати 400 грн...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні