--> У PremierCity відбулася вечірка «Таксі 5»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У PremierCity відбулася вечірка «Таксі 5»*

0
3
У PremierCity відбулася вечірка «Таксі 5»*
19 квітня в прокат вийшло продовження культового фільму про таксі. Чимало шанувальників прийшло на вечірку у PremierCity.

Справжні фанати фільму «Таксі» прийшли на прем’єру п’ятої частини фільму. Тож кінотеатр PremierCity підготував для них чимало сюрпризів.

Так, невеличке шоу влаштували інструктори арени розваг GeneratorCity, перетворивши гіроскутери на справжні нано-таксі. До слова, усі, хто придбає квитки на «Таксі 5» у PremierCity, отримують в подарунок додатковий час для катання на транспорті майбутнього.

Під час вечірки фанати фільму мали нагоду пограти у вікторину, відповівши на питання про сюжет фільму. Скажімо, на якій машині їздив головний герой, чи які транспорти він міняв в тій, чи іншій частині. Звісно, усі отримали подарунки за правильні відповіді.
Подивитися культовий фільм можна щодня у PremierCity.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні