--> «Волинь» поступилася «Миколєву» з мінімальним рахунком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» поступилася «Миколєву» з мінімальним рахунком

1
0
«Волинь» поступилася «Миколєву» з мінімальним рахунком
Футболісти «Волинь» програли миколаївській команді.

18 квітня, «Волинь» на Авангарді приймала миколаївську команду у рамках 28 туру У 28 турі Першої ліги 2017/18. МФК «Миколаїв» здобув мінімальну перемогу над луцьким клубом, - пише Волинська правда.

У 28 турі Першої ліги 2017/18 «Волинь» зустрілася з МФК «Миколаїв» на власному полі. На початку першого тайму лучани змогли зробити чи не єдиний гострий момент для суперника.

На 13 хвилині Яковлєв розвернувся з м’ячем на правому фланзі і лівою навісив у штрафний, де Курко ударом головою влучив у поперечину воріт «Миколаєва».

Протягом двох таймів команди показували рівну і трохи кволу гру. На рахунку у господарів – 3 жовтих картки, у гостей – одна.

На 82 хвилині Скоблов отримав попередження та заробив штрафний для команди, внаслідок чого «Волинь» пропустила єдиний гол. Семенина на 83 хвилині відправив м’яч у сітку воріт «Волині», відкривши рахунок. «Миколаїв» переміг луцьку «Волинь» з рахунком 0:1.

Після матчу «хрестоносці» підійшли до фан-сектору та поспілкувалися з вболівальниками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не буде команди. Розвалили фк ,, Волинь" Навіщо було сюди пхати Дем'яненка? Загнали в борги і стадіон прибрали до рук. При Столяру команда вигравала в ,,Динамо" і ,,Шахтаря".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні