Жителі промзони у Луцьку грозяться перекрити дорогу

1
5
Жителі промзони у Луцьку грозяться перекрити дорогу
Жителі промислового району Вишкова у Луцьку обіцяють перекрити дороги через їхній поганий стан.

Про це повідомляє активіст Володимир Бут-Гусаїм у Facebook.

«За останніх 40 років по вул. Заньковецькій зробили 1/3 капітального ремонту, після перекриття дороги!» - пише у мережі лучанин.

«Включіть дану вулицю в перелік ремонтних дорожніх робіт!
Скоро громада цього району знову перекриють рух промислової району!» - заявляє активіст.

Володимир Бут-Гусаїм розповів, що 17 квітня жителі Вишкова зустрілися з депутатами округу Богданом Богоносом та Аркадієм Саламатіним. Чоловік зазначив, що протягом 10 років жителі писали листи до міської влади з проханням відремонтувати дорогу, однак марно.

Як розповідали місцеві жителі, підприємці району власним коштом засипали щебенем ями, аби хоч якось покращити стан вулиці.

Активіст додав, що у районі живуть люди з інвалідністю, які не можуть на візках дістатися до аптеки. Начальник ЖКГ у Луцьку Юрій Крась, який прибув на зустріч з людьми, зазначив, що влада планує виділити на ремонт 1,5 мільйони гривень, однак для розробки проекту потрібно ще 1,5 місяця.

Жителі району не вірять у обіцянки влади, тож заявили: якщо через місяць не буде результатів, перекриють вулицю у промисловому районі Вишків.

«Вулиця Заньковецької була у переліку на ремонт у 2016-2017 рік. У 2016 відремонтували вулицю Вахтангова, і тоді покійний нині мер пообіцяв, що вулиця обов'язково відремонтується у 2017. При формуванні переліку вулиць, що будуть капітально ремонтувати у 2018 році, нині чинна більшість свідомо викинула цю вулицю із переліку. Я вносив пропозицію знову її внести в перелік але ЗА проголосували лише 13 депутатів», - заявив депутат Богдан Богонос у Facebook.











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цю так звану владу вже марно просити, її треба знищувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні