--> Відомі лучанки запрошують на «Забіг на шпильках»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомі лучанки запрошують на «Забіг на шпильках»*

0
14
Відомі лучанки запрошують на  «Забіг на шпильках»*
Торгово-розважальний центр ПортCity разом з спортивним клубом «Лучеськ» та Благодійним фондом «СТОПРАК» організовують масштабну подію.

У відео-запрошенні відомі лучанки закликають прийти на акцію.

«Забіг на шпильках» масштабна соціально-спортивна подія, яка відбудеться 29 квітня у торгово-розважальному центрі ПортCity. Забіг пройде під гаслом «Проти раку грудей», а учасники матимуть змогу не лише підтримати тих, хто має онкологічне захворювання, а й пройти безкоштовне обстеження та виграти цінні призи.

Так, 27-29 квітня з 10 до 17 години біля ПортCity працюватиме автомобіль, де спеціалісти Волинського обласного онкологічного диспансеру надаватимуть консультації жінкам.

Безпосередньо «Забіг на шпильках розпочнеться о 12 годині, у неділю, 29 квітня. Реєстраційний внесок – 50 гривень. Кожен учасник отримує брендову футболку та номер для забігу. Змагання відбудуться на дистанціях 500 та 100 метрів, окремо буде сформована чоловіча команда. Висота підборів має бути від 8 сантиметрів, сезонність – не важлива, тобто учасники самі мають змогу обрати: бігти у босоніжках, туфлях, чи чоботах. Усі зібрані кошти підуть на допомогу жінкам, що мають онкологічне захворювання молочних залоз.

До організації заходу долучилися партнери, зокрема під час забігу подарунки отримують не лише переможці. Так, буде чимало номінацій, наприклад: найкреативніший образ, найвищі шпильки, наймолодший та найстарший учасник та інші. За перемогу вони отримають подарунки від магазину «Фокстрот». Серед призів – мультиварки, блендери, тостери, чайники та Power Bank.

Запрошують на подію й відомі жінки краю.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні