На луцьких депутатів поскаржилися в прокуратуру

1
11
На луцьких депутатів поскаржилися в прокуратуру
Лучанин Володимир Ковалець, якому депутати Луцької міської ради 14 разів відмовили у праві приватизувати землю, яка більш ніж 50 років знаходиться в користуванні його матері, просить втрутитися в ситуацію прокуратуру.

Заяву на ім’я прокурора Луцька Артура Томашевського чоловік подав 17 квітня.

Як зауважив Ковалець у заяві, 30 липня 2015 року депутати погодили йому розробку проекту землеустрою на земельну ділянку площею близько 700 м2 у Луцьку, на вулиці Глибокій, 28. Ця ділянка, зі слів лучанина, перебуває у користуванні його сім’ї ще з 1963 року і знаходиться поряд з його будинком.

У прокуратурі реєструють заяву Володимира Ковальця
У прокуратурі реєструють заяву Володимира Ковальця


Погодивши розробку проекту землеустрою, вважає Ковалець, депутати підтвердили його право на безоплатну приватизацію земельної ділянки. При цьому посилається на статті 12, 118, 121-122 Земельного кодексу України.

А вперта відмова у праві приватизації, на думку Володимира Ковальця, порушує статтю 118 Земельного кодексу України.

На підставі цього Ковалець просить прокурора Луцька вжити заходів щодо усунення порушення міськрадою його прав на безоплатну приватизацію землі.

Історію лучанина, який ніяк не може приватизувати шмат землі біля хати, тоді як товстосуми за сприяння окремих депутатів привласнюють ділянку за ділянкою, дивіться у журналістському розслідуванні:

Розкуркулення по-луцьки, або Земельні ігри депутатів. ВІДЕО, РОЗСЛІДУВАННЯ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прокурори і самі земельку дерибанять помаленьку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні