--> У ЖК «Сіріус» розпочали монтаж вікон за «теплою» технологією* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ЖК «Сіріус» розпочали монтаж вікон за «теплою» технологією*

1
У ЖК «Сіріус» розпочали монтаж вікон за «теплою» технологією*
У ЖК «Сіріус», що зводить Будівельна компанія «Інвестор» у селі Струмівка, розпочали монтаж вікон за особливою «теплою» технологією.

Майбутнім мешканцям осель у ЖК «Сіріус» буде комфортно та тепло, адже при монтажі вікон використовують зовнішню гідробар’єрну та внутрішню паробар’єрну плівки, - пише Перший.



Директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський особисто проконтролював якість виконання робіт та детально розповів про надійну та прогресивну технологію, яку застосовують у ЖК «Сіріус».

Комерційний директор ТзОВ «Атлант плюс», яке виконує ці роботи, Вадим Ковальчук у коментарі «Першому» розповів, що теплий монтаж – це монтаж багатошаровий. За допомогою цього методу вони будуть покращувати ізоляційні властивості вікна.

«Теплий монтаж дозволить вам зменшити або усунути теплові мости, а, отже, зменшити втрати тепла. Технологія монтажу багатошарового полягає у використанні двох додаткових шарів ізоляції. Зовні це будуть дихаючі матеріали, гідробар’єрна спеціальна стрічка або плівка. Центральна частина – це монтажна піна, в той час як внутрішній шар пароізоляційна плівка», – зазначив він.

Вадим Ковальчук пояснив, що такого типу установка вікон вимагає дуже ретельної підготовки поверхні, укосів. Шари ізоляції, такі, як стрічки або плівки, можна ефективно фіксувати до основи, яка буде дуже рівною і гладкою.

Директор ТзОВ «Атлант плюс» зазначає, що може статися так, що основу потрібно буде додатково вирівнювати розчином. Зокрема, пустотілі керамічні блоки.

«У цій технології монтаж пластикових вікон ми починаємо з приклеювання стрічки до коробки. Стрічка пароізоляції повинна бути розташована з внутрішньої сторони, гідробарєрна від зовнішньої сторони. У кутах слід залишити ставку, після чого склеїти плівку. Потім встановіть і вирівняйте коробку. Важливе правильне кріплення на анкера або на так звані консолі.

Після цього залишається нанести праймер (грунт глибокого проникнення) на укіс, приклеїти стрічки на зовнішній частині стіни, після цього заповнити щілини піною і приклеїти стрічки на укіс всередині. Використання зовнішньої та внутрішньої плівок забезпечує додаткове збереження тепла та захист монтажної піни від сонячного випромінювання», – пояснив Вадим Ковальчук.

Проте він додає, що правильний теплий монтаж пластикових вікон вимагає знань і практики й експерти не рекомендують виконувати його самостійно.

До слова, на вікна від «Атлант Плюс» діє гарантія впродовж 5 років. Зі слів Вадима Ковальчука, «Атлант Плюс» використовує фурнітуру тільки австрійського фамільного бренду МАКО з гарантією 15 років.

«Теплий» монтаж вікон майстри «Атлант Плюс» проводять у приватних будинках, котеджах, а також житлових комплексах Будівельної компанії «Інвестор», зокрема, у «Сіріусі».

Відділ продажів компанії «Інвестор»:

Телефонуйте: 096 030 20 10
вул. Коперника, 13 в, м. Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вайман, на будівництві потрібно носити каску.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні