Лучанка каже, що до її дитини не хотіли приїжджати медики «швидкої»

4
3
Лучанка каже, що до її дитини не хотіли приїжджати медики «швидкої»
Лучанка Вікторія Абрамович стверджує, що до її маленької дитини на виклик не приїхала швидка допомога.

За її словами, 7 квітня вона викликала "швидку" для своєї меншої дочки, а 8 квітня для старшої. Проте медики сказали, що немає вільник бригад і сказали чекати, а на другий виклик не брали трубку, - про це жінка написала у Фейсбуці.

"Коли меншій дитині стало погано, чоловік викликав «швидку». Сьогодні я не можу сказати,через скільки приїхала машина, бо з дитиною на руках, коли та без свідомості, здавалося, що то минула не вічність!!! Ні! Перед очима і в думках минуло усе життя!! Коли дитина прийшла до тями, час став реальнішим. Але на 103 дзвонили часто і у відповідь чули, що сьогодні немає бригад, чекайте!!
У мене питання: а де поділися усі бригади швидкої допомоги Луцька 7 квітня?", - йдеться у дописі.

Вікторія Абрамович пише, що 8 квітня стало погано старшій дочці.

"Чоловік 10 разів набирав 103! Двічі чув по два гудки, потім ставало зайнято. А на 7 дзвінків просто ніхто не відповів! Добре, що в нас є хороші сусіди і у святкові дні працюють таксі!!! Звичайно, я тиждень навіть не згадувала про це, але коли вже діти майже здорові, то все ж замислилась", - написала лучанка.

Натомість медики "Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у коментарі інтернет-виданню "Волинь24" стверджують, що подібних викликів ні 7 квітня, ні 8 квітня у них не було.

"Виклик вноситься в одну базу, доступ до якої має лише адмін. Подібних викликів у нас 7 і 8 квітня не було. Невиїздів немає, кожне запізнення ми знаємо до хвилини, наприклад, коли не встигають через погані дороги. Неможливо, щоб ми не поїхали на виклик, тим більше до маленької дитини", - кажуть медики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось бреше....
Відповісти
Щось я не знайшов такої Вікторії Абрамович на ФБ.
Відповісти
Все може бути, до моєї 1,5річної дитини з температурою 39 рік тому теж не приїхали, бо нехай сімейний лікар ходить до нас
Відповісти
Шановна редакціє!!! Оскільки я також журналіст і 7 років працювала в газеті, я розумію, що кожен може допуститися помилки!!! Але ваша помилка - уже у заголовку!!! Ви мене процитували " Сьогодні я не можу сказати,через скільки приїхала машина, бо з дитиною на руках, коли та без свідомості, здавалося, що то минула не вічність!!! Ні! Перед очима і в думках минуло усе життя!! ". Машина приїхала! Довго ми її чекали, їхали уже машиною з сусідами, і зустріли "швидку". А от що медики "Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" мали на увазі, говорячи "подібних" викликів у них не було??? Нас завезли у інфекційну лікарню, нас прийняли у приймальному відділенні. Це бачили і медики,і сусіди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні