--> Затримали чоловіка, який погрожував Супрун | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали чоловіка, який погрожував Супрун

0
-3
Затримали чоловіка, який погрожував Супрун
У Києві затримали чоловіка, який погрожував виконувачці обов’язків міністра охорони здоров’я Уляні Супрун та вимагав її звільнення.

Про це повідомляє прес-служба поліції столиці.

Правоохоронці повідомили, що кілька днів тому на урядову гарячу лінію надійшов дзвінок із погрозами на адресу Супрун.

За цим фактом поліція почала розшук зловмисника та порушила справу за статтею 346 Кримінального кодексу — «Погроза або насильство щодо державного або громадського діяча».

Під час розслідування з’ясувалося, що 31-річний киянин, який погрожував Супрун, може бути причетний до чотирьох фактів вимагань у Голосіївському та Дарницькому районах столиці.

16 квітня оперативники Дарницької поліції затримали чоловіка під час отримання посилки, у якій було 100 тисяч гривень. Цю суму зловмисник вимагав у власників автозаправної станції, а в разі їхньої відмови давати гроші — погрожував влаштувати вибух.

Нагадаємо, що у лютому очільниця МОЗ повідомила про погрози через ситуацію в університеті Богомольця. Тоді автор повідомлення вимагав звільнити Супрун за те, що вона підняла «руку на святе», а саме на виш та його ректорку Катерину Амосову.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні