--> Бішусь від вигляду мурашників, - луцький ріелтор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бішусь від вигляду мурашників, - луцький ріелтор

1
4
Бішусь від вигляду мурашників, - луцький ріелтор
Керівник Волинського агенства нерухомості Лариса Мусійчук вважає, що не можна будувати будинки за принципом "гроші, більше квадратів - більше грошей".

"Місто буде розвиватись і будуватись, хочеться це комусь чи не хочеться. Це життя. Але не можна будувати не думаючи про відсутність шкіл, садочків, транспортних розв’язок, парковок", - пише вона на сторінці "Наш Луцьк" у Фейсбуці.

А також додає, що деякі забудовники таки піклуються про людей та думають про "кладовочки-парковочки-площадочки",майбутній дизайн квартир, вигляд з вікна, нові технології енергозбереження та будівництва.

"І просто бішусь від вигляду мурашників-колодязів від яких просто тягне – «Гроші, більше метрів - більше грошей». В Києві, в ЖК, які введені в експлуатацію в останні роки, вже найбільша кількість конфліктів припадає на парковки та виїзди з дворів. Давайте будувати своє місто так, щоб завтра нам та нашим дітям було комфортно жити, щоб Луцьк залишався таким же класним містом", - закликає ріелтор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть про це забудовникам,які на будь-яке вільне місце хочуть впихнути висотку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні