Подбайте про тепло: котли БРІК – надійні та універсальні*

0
2
Подбайте про тепло: котли БРІК – надійні та універсальні*
Примхлива погода, нестабільність ціни на газ та залежність від паливних криз змушує багатьох українців задуматись над купівлею якісного котла.

Та як не розгубитися серед безлічі пропозицій на ринку? Фахівці радять звертатись до виробників та шукати працюючі котли, а не виставкові екземпляри.

Виробники котлів «БРІК» переконують, що їхні котли – надійні, працюють на різних видах пального і їх можна побачити у роботі та обрати найоптимальніший варіант саме для вас.



ТОП-5 переваг твердопаливних котлів «БРІК»:

По-перше, ці котли працюють на різному паливі.

Котли БРІК піролізного типу мають запатентовану камеру згоряння, спеціальну систему подачі повітря й особливу конструкцію колосників, які дозволяють використовувати різні види пального. Це можуть бути і цілісні колоди, дрова, гілля, дрібна тріска, тирса та навіть – лушпиння та відходи швейного, меблевого та деревообробних виробництв.



По-друге, коли БРІК надійні та ефективні.

Вони мають високий коефіцієнт корисної дії – 91%, виготовлені з «котлової» марки сталі, а теплообмінник з суцільнотягнутих труб. До того ж котел має тривалий термін експлуатації, адже футерування захищає метал від прогорання, а велика паливна камера сприяє тривалій роботі котла на одному завантаженні. Котли БРІК укомплектовані надійною електронікою з технологією ZPID і витяжним вентилятором, турбулізатори в трубах теплообмінника підвищують ККД та роблять процес чистки котла простим та легким.



По-третє, котли БРІК можна випробувати.

Завод-виробник котлів БРІК надає можливість випробувати роботу котла на тому паливі, яке є у вас, навіть якщо воно дуже нестандартне. Також можна подивитися не тільки експозиційну модель, а реально оцінити роботу котла у активній експлуатації. До котла буде підключений контрольно-вимірювальний прилад, який фіксує і демонструє реальні показники: кількість вироблених гігакалорій, потужність котла в даний момент.

По-четверте, можна підібрати котел під ваші потреби.

Котли БРІК є різних потужностей, можна обрати відповідний - для опалення та подачі гарячої води у житлових будинках, готелях, ресторанах, СПА комплексах чи адмінбудівлях. Використовують котли БРІК і у СТО, виробничих цехах, майстернях, магазинах та на торгівельних майданчиках, а також у теплицях, овочесховищах та складах.

Отож, котли є таких потужностей:
•Котел БРІК потужність 25 кВт (для опалення 150 - 250 кв.м.)
•Котел БРІК потужність 30 кВт (для опалення 200 - 300 кв.м.)
•Котел БРІК потужність 45 кВт (для опалення 300 - 450 кв.м.)
•Котел БРІК потужність 60 кВт (для опалення 450 - 600 кв.м.)
•Котел БРІК потужність 75 кВт (для опалення 600 - 750 кв.м.)
•Котел БРІК потужність 90 кВт (для опалення 750 - 900 кв.м.)
•Котел БРІК потужність 105 кВт (для опалення 900 - 1050 кв.м.)
•Котел БРІК потужність 120 кВт (для опалення 1050 - 1200 кв.м.).



По-п’яте, ви можете суттєво зекономити, купуючи у виробника.

Виробник пропонує купити котел прямо з заводу, без додаткових націнок. Зараз це неабияк важливо, адже ви не тратитиметесь на послуги посередників. Досвідчені співробітники швидко оцінять інформаційні ввідні дані і розрахують потужність котла з урахуванням усіх показників для організації стабільної роботи обладнання. Також ви отримаєте абсолютну гарантію на обладнання, точну і повноцінну інформацію щодо всіх моделей.

Обирайте надійну техніку та не відмовляйте собі в комфорті.

Контакти виробництва котлів БРІК: (067) 270-70-30; (050) 270-70-30.
Консультація, підбір моделей, потужності, інші питання: телефонуйте без вихідних з 08.00 до 20.00.
Технічні характеристики котлів БРІК, фото, відео на сайті
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні