«Укрбізнес» надає кращі умови торгівлі в Інтернеті*

1
-6
«Укрбізнес» надає кращі умови торгівлі в Інтернеті*
«Укрбізнес», UB.UA – єдина компанія в Україні, яка пропонує комплексний підхід і забезпечує цільовий результат в інтернет-торгівлі.

Тобто просуває не товари, послуги та сайти, а бізнес клієнта в цілому. Як це відбувається і які переваги своїм клієнтам пропонує портал з п’ятнадцятирічною історією, «Волинь24» розповів засновник «Укрбізнесу» Валентин Миколайович Цейко.

ПРОДАВАТИ НА «УКРБІЗНЕСІ» ВИГІДНІШЕ, АНІЖ УТРИМУВАТИ ДЛЯ ЦЬОГО ВЛАСНИЙ САЙТ

За словами Валентина Цейка, більшість діяльності компанії автоматизована, тобто її виконують роботи та програмне забезпечення власної розробки. Клієнту надається прозора звітність та можливість аналізувати хід справ.

Велика кількість розробок компанії – унікальні і не зустрічаються на ринку. До того ж комплекс маркетингових робіт дозволяє заощаджувати на бюджеті та отримувати високий результат. Як показує практика, вартість залучення одного покупця, або замовника тут у понад два рази нижча, ніж в конкурентів та значно нижча, ніж коли продавець залучає покупців самотужки.


«Товар в Інтернеті необхідно рекламувати. Є компанії, які витрачають на це купу грошей. А є підприємці, які не мають права на помилку, адже у них дуже обмежений бюджет. От якраз їм – до нас, - говорить засновник «Укрбізнесу». – Наша мета – привести своїм клієнтам не відвідувачів, а реальних замовників і покупців. Для цього ми надаємо комплекс послуг: розміщуємо їх товари на відомому та перевіреному часом носії, пишемо хороші статті про їх товари та послуги, організовуємо інтернет-рекламу, в тому числі і в соцмережах».

Серед клієнтів порталу – різні компанії, які продають оптом та в роздріб, надають послуги як в Україні, так і в Росії, Польщі, Туреччині, США. «Укрбізнес» значно масштабував продажі усіх своїх партнерів. Понад 40 тисяч продавців та надавачів послуг – нинішня клієнтська база інтернет-ресурсу. Відвідуваність порталу – понад 700 тисяч переглядів за місяць. Кількість замовлень переданих клієнтам – більше 28,5 мільйонів.

«Наші пропозиції зручні для компаній різного масштабу та роду діяльності. А особливо – для тих, які не мають власних розвинутих відділів продажу. Для власників середнього бізнесу утримувати свій сайт буває надто дорого. А ми надаємо їм у користування готовий ресурс, що постійно оновлюється, вдосконалюється та є дуже зручним» - додає Валентин Цейко.



КОМУ МОЖЕ БУТИ ВИГІДНА СПІВПРАЦЯ З ПОРТАЛОМ

По-перше, співпрацювати з «Укрбізнесом» вигідно компаніям у яких немає свого сайту, або терміново потрібно оновити існуючий. Тут це дуже зручно. Відразу клієнт отримує конструктор із можливістю змінювати структуру і дизайн. Плюс стартове наповнення унікальними матеріалами на двох мовах. Також в пакети входять послуги SEO просування та налаштування реклами в Google. І головне – ціна, та постійна сервісна підтримка.

По-друге, співпраця вигідна компаніям які мають свій сайт та хочуть більшого. Часто буває, що основний сайт компанії «не вистрілив» з причини недофінансування. Тут і стає в пригоді наш портал. Потрібно тільки подати заявку через реєстрацію.

Ну і на сам кінець, компанії які ведуть агресивні кампанії в Інтернеті, їм теж до «Укрбізнесу». У цьому випадку портал слугує дуже потужною додатковою площадкою з нарощення продажу, не залежно це опт чи роздріб, продаж товарів чи надання послуг.

ЩОБ РОЗПОЧАТИ СПІВПРАЦЮ, ПОТРІБНО ПРОСТО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Щоб розпочати співпрацю з «Укрбізнесом» потрібно просто зареєструватися на сайті, ось посилання http://ub.ua/page-land/packet/ . Далі до клієнта зателефонує менеджер порталу та підбере найкращу пропозицію.

«Для зручного початку роботи ми пропонуємо обрати один із стартових пакетів. Потім бюджет може збільшуватись, і залежить від апетитів клієнта. В середньому кошторис для малого бізнесу складає від 5 тисяч гривень на рік. Зазвичай співпраця триває роками» - говорить Валентин Цейко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
prom.ua - набагато краще
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні