Монатік презентував новий хіт літа

0
1
Монатік презентував новий хіт літа
Популярний український виконавець з Луцька Діма Монатік презентував нову пісню під назвою "Жизнь поет".

Прем'єра композиції відбулася у прямому ефірі вокального проекту "Голос країни-8", який вийшов на телеканалі 1+1 у неділю, 15 квітня.



"Для мене велика честь презентувати свою нову пісню саме на майданчику проекту "Голос країни". Щиро вірю в те, що наше з вами життя заспіває яскравими фарбами. Завдяки тому, що кожен з нас буде множити добро та щастя, підтримувати один одного - життя заспіває. Давайте будні робити щасливими та геть позбавлятися байдужості щодо допомоги один одному", - сказав Монатік.

До слова, у кліпі на трек "Жизнь поет" Дмитро планує зняти ВІЛ-позитивних людей.



"Ми зараз брейнштормимо з режисером Танею Муінне, з командою, яка зробила все шість наших попередніх кліпів. Хочемо зробити роботу, яка називається "Жизнь поет". Щоб вона надихнула людей на щось хороше, правильне. І у людей, які переможуть, є можливість знятися у відео, тому що для них реально є епізоди", - поділився Монатік.

За його словами, дуже важливо змінити у людей ставлення до ВІЛ-інфікованим.

"Це відштовхує, безумовно, на психологічному рівні. І це неправильно. Це від нерозуміння того, що таке ВІЛ. Мало хто знає, але щоб заразитися від ВІЛ-інфікованого, як би це не звучало, трилітрову банку його слини потрібно випити. Комарі не передають ВІЛ. Потрібно перевіряти голки, коли б'єш татуювання. Точно так же з пірсингом - коли на вписці молодь однієї голкою пробиває один одному вуха. Потрібно просто пояснити, що важливо бути напоготові", - закликає співак.

Шанувальники артиста високо оцінили пісню "Життя співає" і вже назвали її майбутнім хітом літа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні