Порнозірка з Маріуполя позивається до студії через сексуальне насильство

1
-6
Порнозірка з Маріуполя позивається до студії через сексуальне насильство
Американська зірка фільмів для дорослих Ніккі Бенц позивається до порностудії Brazzers.

36-річна уродженка Маріуполя, чиє справжнє ім'я Алла Мончак, заявляє, що стала жертвою насильства, зокрема сексуального, з боку одного з режисерів, - пише ТаблоID.

Порноактриса стверджує, що під час зйомок однієї зі сцен режисер, такий собі Тоні Т. душив її та до крові бив по обличчю, голові та грудях.

У своєму позові Алла описує справжні катування: їй заткнули рота її ж власною спідньою білизною та заливали воду, щоби вона задихалася.

Після того, як шокуючу сцену було знято, Тоні пригрозив акторці, що не виплатить їй зарплатню, якщо вона не скаже на камеру, що погоджується працювати з ним у майбутньому. Зі слів Алли, погроза змусила її погодитися.

Про насильство, якого вона зазнала на знімальному майданчику, Ніккі Бенц заявила ще в 2016-му році, але не наводила таких моторошних деталей. Тепер жінка вирішила піти до суду. Відповідачами виступають Brazzers, Тоні Т. та партнер актриси по тому фільмові, Рамон Номар.

Як зазначає видання, порностудія розпрощалася з Тоні Т. одразу ж після скарги Бенц.

Уродженка Маріуполя збудувала порнокар'єру в Канаді та США
Нагадаємо, Алла Мончак іще малою переїхала з батьками з України до Канади. Ще до виповнення їй 18 років красуня почала працювати моделлю, позувала в бікіні, брала участь у модних показах. Ставши повнолітньою, дівчина відкрила для себе порнобізнес і перебралася до США. Ніккі Бенц з'являлася на сторінках таких видань, як Penthouse та Hustler, неодноразово номінувалася на "порно-"Оскар".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Капець! О-то вже публікації пійшли... :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні