У Стокгольмі мурал із зображенням пеніса замалюють

3
-7
У Стокгольмі мурал із зображенням пеніса замалюють
Мурал із зображенням члена на п’ятиповерховому будинку у Стокгольмі у Швеції замалюють протягом тижня через скарги мешканців сусідніх будинків.

Мурал з’явився 13 квітня. Його авторка – шведська стритарт-художниця Кароліна Фалкхольт, відома під псевдонімом Blue, пише 24 канал з посиланням на Тhe Guardian.



Свою роботу вона розмістила на стіні будинку, яку з 2008 року дозволили місцевим художникам використовувати як вільний майданчик для стритарту. Однак компанії, якій належить будинок, довелось втрутитись через скарги сусідів. Менеджерка компанії повідомила, що мурал зафарбують упродовж тижня.

"Звичайно, ми піклуємося про художню свободу. Але водночас, ми повинні поважати думки сусідів. Хоча деякі люди вітали зображений пеніс як важливу частину дебатів про сексуальність, тілесний та гендерний аспекти, інші – особливо сусіди – сприйняли зображення як образливе», – прокоментувала вона.

Варто додати, що художниця відповіла на обурення громадськості:

"Вони повинні подумати над тим, чим вони так засмучені, а потім поговорити про це. Секс – дуже важлива тема, яка чомусь завжди вважалася надто брудною для обговорення", – сказала художниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От до чого призводить вседозволеність, так звана демократія... Ви б теж хотіли, щоб на вашому будинку таке полотно було? Ну то гайда у розквитаючу Європу! :)))
Відповісти
Чувак знімай чохли, ти не в 1850 році, смішний ханжа)
Відповісти
Озабочена Європа....Тьху....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні