У луцькому політесі обрали кращого студента

0
1
У луцькому політесі обрали кращого студента
12 конкурсантів, три випробування - і лише один переможець. Так обрали кращого студента Луцького національного політехнічного університету.

Захід відбувся у п'ятницю, 13 квітня, - в обласному драмтеатрі.

Перемогла Уляна Кашепа. Вона четвертий рік навчається за спеціальністю "Інженерне матеріалознавство", - повідомляє 12 канал.

Та усі учасники задоволені тим, що спробували власні сили на великій сцені. Перевтілювалися у образ Вєрки Сердючки, танцювали східні танці малювали та навіть переспівували Нірвану, Бон Джові, Ейсі-Дісі.

Крім того, конкурсанти готували свою відеовізитівку, брали участь в інтелектуальному конкурсі та кожен показував свій талант. Майже увесь зал був заповнений, організатори концертом задоволені.

Організатори кажуть, що наступного навчального року відбудеться новий конкурс. Тож, спудеї можуть вже готуватися до цієї події, адже після вступної кампанії з'являться нові конкуренти - першокурсники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні