Чим займаються скандальні луцькі муніципали. РОЗСЛІДУВАННЯ

4
-3
Чим займаються скандальні луцькі муніципали. РОЗСЛІДУВАННЯ
Муніципали. У низці українських міст вони з’явилися порівняно нещодавно. І одразу стали фігурантами гучних скандалів. Особливо полюбилося конфліктувати їм з приватними підприємцями – демонтаж кіосків, павільйонів, бійки з продавцями.

Адже структура, що фінансується з місцевого бюджету, мусить стежити за благоустроєм територій, припиняти стихійну торгівлю, дбати про охорону пам’яток культури та історії.

Та ось питання – чи завжди це робиться законно і вмотивовано? «Народний контроль» Волині вирішив зазирнути за лаштунки муніципальних фасадів, деталі у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так шановні муніципали ,на вул.Л.Украіінки 10 самовільно вварили кодовий замок на ковані ворота які зроблені під старовину таким чином зруйнували концепцію воріт,і зіпсували громадське майно...Може наведете порядок ,і притягнете до відповідальності за самоуправство...!
Відповісти
отой що на екрани попадись мени буде чорна пляма
Відповісти
Муніципали - це дубляж ментів. Це - гроші в піч. Їх треба відправити в АТО - нехай там покажуть свою силу і кмітливість. Віддайте ці гроші АТОвцям, інвалідам, голодним дітям. А сиротинська жирує на чужих бідах.
Відповісти
Чому дивуватися , придбали два автомобіля, другий особисто для Сиротинської АС 30-77, я вже про це не раз писав, але як зрозумів, це комусь вигідно, Сиротинсчька на даному автомобілі їздили більше двох тижднів і ставили біля свого будинку Мазепи,4. Якщо це неправда нехай Сиротинська повідомить що це за автомобіль чи потрібно показати фото як її чоловік біля 8 години 15 хвилини на роботу проважає, а вона така вся сідає в даний автомобіль
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні