На «Устилузі» митник погорів на хабарі, бо дозволяв завозити «бляхи» в Україну

1
2
На «Устилузі» митник погорів на хабарі, бо дозволяв завозити «бляхи» в Україну
На Устилузі головний державний інспектор митної служби погорів на хабарі. Він дозволяв безперешкодно завозити в Україну машини на єврономерах.

Митника "попалили" під час чергового отримання грошей у сумі 1300 гривень та 220 доларів США, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Неправомірну вигоду митник одержав за безперешкодне ввезення на митну територію України легковиків на іноземній реєстрації.

Головний державний інспектор намагався налагодити механізм системного одержання хабара від осіб, які переміщують до України автомобілі «єврономерах».

Загалом вдалось зафіксувати чотири випадки отримання грошей.

Разом із тим, проводяться слідчі (розшукові) дії щодо інших службових осіб митної та прикордонної служб, які за даними матеріалів слідства можуть бути причетні до вимагання та одержання хабара від водіїв автомобілів з реєстраційними номерами країн Європи.

Тривають слідчі дії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тітушка арештував митника.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні