Волиняни почали пересідати на електрокари

0
7
Волиняни почали пересідати на електрокари
З початку 2018 року на Волині зареєстрували 14 електромобілів.

Про це пише ВолиньPost.

«З початку поточного року сервісні центри МВС у Волинській області зареєстрували 14 транспортних засобів з електричними двигунами, більшість з них – 10 – це гібриди, тобто додатково оснащені бензиновими або ж дизельними двигунами», - розповів керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

«При цьому реєструють електромобілі на загальних підставах, все відбувається так само, як і при реєстрації автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння», - додав Олександр Малашко.

Серед електромобілів, які були вперше зареєстровані в сервісних центрах МВС Волині у 2018-му, найбільше марок «Тойота», «Фольксваген» та «Пежо».

Тим, хто хоче зареєструвати машину з електричним двигуном, треба знати, що перелік необхідних документів відрізняється в залежності від категорії транспортного засобу (легкові авто, мототранспорт і т.д.); країни виробництва; підстав реєстрації (перша реєстрація, перереєстрація при укладенні договору тощо).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні