На Волині судитимуться з закладами, які не готові до пожеж

1
2
На Волині судитимуться з закладами, які не готові до пожеж
Після трагедії у Кемерово на Волині почали перевіряти протипожежну безпеку у понад тисячі об’єктів. Зокрема, перевіряють торгово-розважальні центри, школи, садочки та лікарні.

Про це у коментарі «Волинь24» розповів заступник начальника управління запобігання надзвичайним ситуаціям УДСНС у Волинській області Олег Билиця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанин закликає перевірити торгово-розважальні центри на пожежну безпеку

«Ці перевірки уже почалися. На сьогоднішній день ми перевірили вже більше ста об’єктів у Волинській області. Через порушення правил пожежної безпеки по п’яти закладах вже готуємо позови до суду і готуємо проекти експлуатації цих об’єктів», - прокоментував Олег Билиця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Слідами Кемерово: чи готові луцькі розважальні центри до пожеж

Він додав, що результати перевірки будуть відомі вже на початку травня.

«Особливу увагу ми звертаємо на шляхи евакуації, підтримання в нормальному стані електромережі, її монтаж. Також перевіряємо готовність системи пожежної автоматики та справність оповіщення у випадку пожежі. І, хочу зазначити, дуже важливо звертати увагу на дії персоналу під час евакуації», - каже рятувальник.

Так, за порушення правил пожежної безпеки склали 9 протоколів про притягнення керівників та посадових осіб установ і закладів до адмінвідповідальності.

Зокрема, суттєві порушення виявили в загальноосвітніх закладах міста Устилуг та села Бубнів Володимир-Волинського району, у дитячому навчальному закладі «Барвінок», що у селі Покащів Ківерцівського району. Протоколи склали й на ЗОШ №3 міста Рожище та кафе «Класік», що у Ковелі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Словянська звичка: якщо смажений півень клюнув в дупу...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні