День у Рівному: що варто відвідати лучанам*

1
4
День у Рівному: що варто відвідати лучанам*
Поїхати на вихідні у Рівне – гарна ідея, якщо ви хочете ненадовго відволікатися і розважитися. До сусіднього міста всього 89 кілометрів. Можна добратися автобусом, поїздом або власним авто.

Поїздка займе у вас близько 1 години.

Якщо ви приїхали у Рівне на один день, то не гайте зайвого часу — прогулянку варто розпочати з центру.

1.ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» ( вул. Короленка, 1) - улюблене місце шопінгу та відпочинку рівнян. Тут є більше 100 брендових магазинів, 8 кафе та ресторанів, 20 видів послуг та розваг.



McDonald‘s (1 поверх ТРЦ) – сюди варто зайти, щоб перекусити. Заклад потішить швидким обслуговуванням, привітним персоналом та смачними перекусами. Є безкоштовний Wi-Fi, тому це чудове місце, щоб надіслати фото в соцмережі з підписом «Друзі, я в Рівному». Якщо ви придбаєте Хеппі Міл, то отримаєте ще й іграшку в подарунок. Чим не сувенір з подорожі?



«Леопарк» (3 поверх ТРЦ) – розважальний центр, де буде цікаво діткам віком 3-7 років. Тут є гірки, батути, лабіринти, автодром, скеледром, тарзанка. Ви можете лишити дитину в «Леопарку», а в цей час пройтися по магазинах ТРЦ.

2.«Лебединка» (або Парк молоді) – це озеро та парк, що поруч із ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА». У теплу пору тут плавають лебеді, на зиму їх забирають у зоопарк. У 2012 у парку встановили декілька оригінальних металевих архітектурних композицій, які утворили Алею ковальських фігур. Тепер ці композиції є пам`ятними місцями фотосесій.



3. Музей бурштину (вул. Симона Петлюри, 17) — ще одна візитна картка Рівного. Працює він з 10:00 до 18:00 (понеділок та субота вихідні). Сорок мільйонів років тому в районі Рівненського Полісся росли хвойні дерева, смолу котрих сьогодні викопують як бурштин. Тут експонується найдавніший бурштиновий виріб України — диск- амулет. Йому вже 2,5 тисячі років. Можна також побачити ювелірні вироби, картини, одяг та взуття, прикрашені бурштином.



4.Зоопарк (вул.. Київська, 110) — один із найбільших зоопарків в Україні площею 13,5 гектарів, де живе 150 видів тварин. Зоопарк працює щодня без перерв та вихідних з 9:00 до 17:00 (з квітні до 18:00). Від центру сюди їхати 30-40 хвилин, тому добре розрахуйте час поїздки. Вартість дорослого квитка – 50 гривень, дитячого – 30 гривень.



Рівне - чудовий варіант маленької бюджетної подорожі. Нові фото та гарні спогади вам гарантовано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До Рівного максимум 60 км, а не 89 км як зазначено
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні