У Луцьку відремонтують доріжку до дитячого садка

1
-3
У Луцьку відремонтують доріжку до дитячого садка
У Луцьку відремонтують доріжку до ДНЗ № 3, яка перебуває в жахливому стані.

Про це стало відомо сьогодні, 13 квітня, під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, архітектури та ЖКГ, - пише Волинська правда.

Під час засідання комісії присутні розглянули звернення ініціативної групи лучан щодо ремонту доріжки між будинком за адресою проспект Молоді, 10 і дошкільним навчальним закладом № 3. Загалом городяни зібрали близько 193 підписів.

На комісію прийшов представник ініціативної групи Ігор Курило, який зауважив, що проблема з доріжкою існує вже понад десять років.

«Цією доріжкою ми щодня дітей водимо до дитсадка», – розповів чоловік.

Ще одна представниця ініціативної групи заявила, що інколи, аби доставити дітей до ДНЗ, малечу доводиться «перекидати» через загорожу. Підтвердив наявність проблеми і депутат Петро Бойко: «Добре знаю цю дорогу. Там таке-собі провалля, проблема не надумана».

У підсумку, комісія рекомендувала департаменту ЖКГ міськради вирішити це питання шляхом поточного ремонту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вау, ну просто МОЛОДЦІ!!! Це ж треба щоб вирішити таку проблему - збирати цілу комісію і вирішувати питання протягом 10-ти років...це просто пздц...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні