Принц Вільям проговорився про стать майбутньої дитини

0
3
Принц Вільям проговорився про стать майбутньої дитини
Принц Вільям, який разом з дружиною Кейт Міддлтон з нетерпінням чекає на появу третьої дитини, бовкнув, як назве немовля і тим самим розсекретив стать.

Днями майбутній батько відвідав футбольний матч Sky Bet Championship в Villa Park в Бірмінгемі. У розмові з шанувальниками, перебуваючи у стані емоційного піднесення від гри, він випадково сказав зайве, повідомляє видання Mirror.

"Я буду наполягати, щоб дитину назвали Джек", - заявив Вільям, а після невеликої паузи, схаменувшись, додав: "Або Джекі".

Після таких слів ЗМІ та користувачі соцмереж не могли залишити без уваги і блакитний шарф Вільяма, в якому також побачили натяк на стать нового спадкоємця британського престолу.



Нагадаємо, що малюк народиться вже зовсім скоро, бо територія біля лікарні, у якій майбутні батьки забронювали VIP-палату, перекрита, на огорожах висять таблички з написом "Парковка заборонена з 9 до 30 квітня". Та й шанувальники королівської сім'ї вже почали чергування біля стін лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні