На Волині перевірять поліцію охорони, яка тричі купила форму в однієї фірми

0
15
На Волині перевірять поліцію охорони, яка тричі купила форму в однієї фірми
Управління Західного офісу Державної аудиторської служби пообіцяло перевірити закупівлі Волинського управління поліції охорони.

Про це аудитори повідомили у відповіді на звернення ГО «Центр журналістських розслідувань «Сила правди», пише Громадське.Волинь.

Громадська організація звернулась до аудиторів після опублікованого матеріалу «У Луцьку поліція охорони тричі купила форму для працівників в однієї фірми».

У статті йдеться про закупівлю форменого одягу для поліцейських без проведення тендеру. Передбачену суму розділили на допорогові суми -
до 200 тисяч гривень. також розділили предмет закупівлі.

Аудиторська служба відреагувала на звернення і повідомила у відповіді, що перевірить дотримання вимог законодавства під час чергового планового заходу фінансового контролю:


Однак коли відбудеться плановий захід аудитори не повідомляють. Заступник начальника управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області Віталій Бондар каже, що наразі планового графіку проведення таких перевірок немає.

"Такі речі ми робимо в ході ревізій, а коли буде ревізія ми поки сказати не можемо", – коментує посадовець.

"Наразі ревізію в замовника ми провести не можемо – немає можливості, бо в нас п’ятеро людей на всю область по напрямку правоохоронних органів, і через інші доручення, які нам дають і Кабмін, і місцеві органи, і правоохоронні. Тому провести велику ревізію в замовника немає можливості. В даний час ми чекаємо, коли буде прийнятий порядок перевірки закупівель – це дасть можливість врегулювати ситуацію. Документ поки розробляється і ще не прийнятий Кабміном. Нібито до кінця квітня має бути прийнятий. Тоді ми зможемо швидше проводити безпосередньо перевірки закупівель", - пояснив Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні