У Луцьку знову скаржаться на маршрутку №31

4
4
У Луцьку знову скаржаться на маршрутку №31
Лучанин Павло Заєць скаржиться на маршрутку №31.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Згідно графіком в 19:39 вона мала відправитись з Боголюб, до Нової Лінії всього 7 км., щось мені підказує що за пів години таку відстань можна подолати навіть пішки, не говорячи вже про транспорт", - йдеться у дописі.

Чоловік стверджує, що дуже часто маршрутку доводиться чекати годину і більше.

"Якщо перевізник не може виконати таких елементарних речей як графік, то в нормальних містах такий перевізник йде нахер, але очевидно не в нас. Це також яскравий приклад того, що з таким рівнем обслуговування і мови не може бути про підвищення ціни проїзду", - обурюється лучанин.

Врешті, за словами лучанина, маршрутка приїхала о 20:20.

"На запитання чому не дотримуєтесь графіку, водій відповів, що не вистачає автобусів. Чому ж тоді міська рада віддає маршрут перевізникам які не мають належного автопарку залишається відкритим! Наголошую, ця проблема існує роками", - додає Павло Заєць.

Нагадаємо, КП «Луцьке підприємство електротранспорту» відмовилось перевозити пасажирів маршрутах №14 та №31.

На початку лютого у коментарі «Волинь24» начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк підтвердив, що проблема із маршрутом №31 існує. Більше того, з його слів, у Луцьку їздить лише одна маршрутка №31.

У березні цього року для маршруту №31 ТЦ "Слон" - с.Боголюби знайшли нового перевізника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба комунальне підприємство в праві відмовлятися від маршруту?! Комунальне-це не комерційне! Воно повинно служити мешканцям. Нехай тоді відмовляться від перевезення тролейбусами, це ж, згідно їх тлумачень, також збитковий вид діяльності.
Відповісти
Нехай би директор ЛТУ спробував добратись із ЛПЗ до третьої поліклініки, коли хвора спина чи ноги, тоді б обслуговувати маршрут № 14 не відмовлявся б. А міська рада має забезпечити доїзд до поліклініки, а не кивати на перевізників. Змінили начальника департаменту, а толку від нього як від козла молока, як не було порядку із перевізниками, так і немає. А взагалі, який порядок, коли влади немає!
Відповісти
А що таке ЛТУ? Луцький технічний університет?
Відповісти
Те ж що й ЛПЕ, тільки по старом- Луцьке тролейбусне управління. Директор давно там працює, тому знає про що мова. Але питання про відмову перевізника, який створений на майні територіальної громади і який відмовляється перевозити членів цієї громади. А ті, які себе місцевою владою нарікли, потакають у цьому комунальному перевізнику замість організувати і продумати маршрут так щоб він був рентабельним або дофінансувати його.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні