Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»

0
3
Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»
П’ятнадцятий номер газети «Волинь24» вийшов друком у середу, 11 квітня.

У ньому ви прочитаєте:

«Знайшли волинянина, який зник безвісти на війні в Афганістані». Він прийняв іслам і не пам'ятає української.

А ви знаєте, що їдять ваші діти у садочках? Маєте скарги на якість їжі чи розміри порцій? Газета «Волинь24» і «12 канал» започатковують спільний проект перевірки якості й кількості харчування у ДНЗ Луцька. Телефонуйте: (050) 210-17-62.

«Ревізор» не рекомендує». Справжнього фурору наробила в Луцьку восени 2017 року знімальна група проекту «Ревізор. Магазини», що виходить на каналі «Новий». Вона побувала на Центральному ринку, у магазині «Євросекондхенд» на проспекті Грушевського, 2, в продуктовому магазині «Сова» на проспекті Соборності, 11-а, у супермаркеті «Салют» на проспекті Грушевського. І ось 9 квітня програма вийшла в ефір. Що ж побачили «ревізори» у Луцьку?

А ось ще кілька заголовків матеріалів у газеті:

«Тих, хто точить березовий сік у лісі, можуть оштрафувати».

«На центральному пляжі у Луцьку відкрили купальний сезон».

«Теракт у Генконсульстві Польщі в Луцьку могли організувати російські спецслужби».

«Засудили водія маршрутки, яка в'їхала у стовп на Гнідавській».

«Священики просять перенести святкування Дня Луцька».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», звіт про черговий матч «Волині». Також «вечірка» друкує результати матчів чергового туру чемпіонату України з футболу в Прем’єр-лізі і першій лізі, турнірні таблиці обох ліг, повідомлення про останні події з життя міста й області, рекламу і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте отримати свіжий примірник «Волинь24» на вулицях міста.
Газета розповсюджується БЕЗПЛАТНО.

А для читачів, які хотіли би отримувати першу вечірню газету Луцька у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, повідомляємо: на «Волинь24» триває передплата. Передплатити газету можна в найближчому відділенні «Укрпошти».

Ми й надалі розповсюджуємо газету безплатно. Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 3,42 грн, на три місяці – 8,86 грн, до кінця року – 19,96 грн. Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні