«Це брехун», - Гриценко про Палицю

4
3
«Це брехун», - Гриценко про Палицю
Відомий політик, колишній міністр оброни та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко назвав Ігоря Палицю брехуном.

На прес-конференції, яка відбулась у середу, 11 квітня, Гриценко відповів на звинувачення голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці у розкраданні земель української армії, - пише Волинська правда.

«А хто такий Палиця? «Пєчялька», як каже мій син, що на Волині таких обирають в обласну раду, та щей головою. По-перше, він бреше, по-друге, я не вважаю цю людину, такою, що може керувати обласною радою. Якби він читав закон, то знав би, що жоден міністр не може продавати землі. Це брехун», – сказав Гриценко про заяву Палиці

Як відомо, 8 лютого під час сесії Волинської обласної ради Палиця звинуватив Гриценка у розкраданні земель української армії на узбережжі Чорного моря і сказав, що Гриценко причетний до розформування бригади в Одесі.

Загалом під час зустрічі, Анатолій Гриценко відзначився критичними коментарями про діючу українську владу та Президента України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо я помиляюся, але для мене ви всі одним миром мазані, як один. А хто має мільйони, то для мене просто бидло, яке обібрало народ. А хто ще й мільярди. За свою зарплату, або просто якийсь бізнес мільйонів та мільярдів не наживеш. Можна тільки одним способом - грабити державу та її народ. Подивлюся декларацію Гриценка, бо з Палицею все ясно.
Відповісти
Ви всі брехуни, якби не брехали, то й не мали б таких статків.
Відповісти
земля усіх зрівняє і бідного і багатого
Відповісти
Фіг там: багатим земля, бідним крематорій. Вже один придурок вибудував склеп на пів кладовища. Куля в потилицю, кірка в голову - ось так вирішується проблема з кровосісями як казав Азіров. Вони розуміють тільки удар в роговий відсік без лишніх слів. Як казав президент Ющенко - "Так. І нєіб..т".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні