--> На Волині з'являться інспектори з паркування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині з'являться інспектори з паркування

2
-2
На Волині з'являться інспектори з паркування
На Волині ретельніше стежитимуть за дотриманням правил паркування. Менше, ніж за півроку з'явиться нова посада інспектора з паркування.

Ретельніше зайнятися питанням паркування відтепер повинні поліцейські, - про це йдеться у сюжеті Суспільного Волинь.

Цими днями Президент України підписав новий закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів”. Менше ніж півроку лишилося до набуття його чинності. За цей час і патрульна, і муніципальна поліції мають підготуватися до нововведень, каже Ольга Бузулук.

"Новим законом передбачено, що діятиме три режими фіксації та оформлення адміністративних матеріалів за порушення правил паркування. Перший -коли патрульні бачать порушення і писатимуть паперову постанову. Це так званий старий режим, вони так само працюють і зараз. Другий - автоматична та фото та відео фіксація. Передбачено законом, що мають бути встановлені стаціонарні камери, відповідно, фіксуватимуться порушення, а тоді вже виноситиметься постанова. Третій - фотозйомка та відеофіксація безпосередньо патрульним поліцейським або з інспектором з паркування", - каже речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Директор автошколи Богдан Романюк каже, що треба краще дивитися за тим, що в місті не вистачає місць для того, щоб припаркувати свій автомобіль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аби ті інспектори мали відповідний юридичний вплив,бо зараз стільки "модних" авто"" донів розвелося що до них страшно підійти..
Відповісти
для того, щоб були інспектори з паркування, спочатку треба обладнати місця для паркування.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні