У Луцьку підлітки розважаються на даху кінотеатру-розвалюхи

5
-15
У Луцьку підлітки розважаються на даху кінотеатру-розвалюхи
У Луцьку на вулиці П'ятницька гірка, 16 на даху аварійного кінотеатру "Батьківщина" підлітки влаштовують небезпечні розваги.

Про це написала Юлія Колесник у Фейсбуці.

Жінка каже, що підлітки щовечора розважаються на даху аварійної будівлі.

"Кінотеатр «Батьківщина», будівля в аварійному стані. Аби не сталося біди... Так щовечора... Як не туалет, так небезпечні розваги... 100 метрів міська рада", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз кожен підліток знає, не пробуй наркотики бо не зіскочиш, не лізь на вагон вбє струмом, не перебігай дорогу в небезпечних місцях. Розумні прислухаються, дурні гинуть,або калічаться. Це свідомий вибір кожного, тому не треба панікувати.
Відповісти
А колись був класний кінотеатр
Відповісти
Премію Дарвіна їм
Відповісти
Сподіваюсь, премію Дарвіна присудять вам. Спочатку взнайте, за що її можна отримати, а потім пишіть недоречні коментарі.
Відповісти
Залазив, всім раджу. Звідти відкривається гарний вид на місто,особливо ввечері. А на нетверезу голову дуже крута забавка для екстрималів)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні