Наступного року в Бресті відкриють МакДональдс

2
-2
Наступного року в Бресті відкриють МакДональдс
У Бресті готуються відкрити МакДональдс. Таким чином білоруси планують збільшити туристичну привабливість регіону.

28 березня голова Брестського міськвиконкому зустрівся з представниками компанії, яка виграла право на проектування будівництва, пише брестське видання «Заря».

Ресторан МакДональдс мають відкрити у Бресті у 2019 році в мікрорайоні «Ковальово». Локація розташована на перетині вулиць Варшавського шосе і є транзитним вузлом. Таким місцям завше надають перевагу у компанії МакДональдс.

Біля ресторану швидкого харчування збудують платну парковку і збережуть зелену зону. Проект передбачає і будівництво лінії автороздачі, яка дозволить купувати продукцію МакДональдс, не виходячи з автівки.

МакДональдс планують відкрити до святкування 1000-ліття Бреста.

Нагадаємо, 28 лютого депутати Луцькради затвердили межі скверу на перетині проспекту Президента Грушевського та вулиці Стрілецької. Тим самим вони поклали край ідеї відкрити на цьому місці ресторан швидкого харчування МакДональдс. Інвестори погоджувалися відкрити заклад тільки на цьому місці.

Петиція за будівництво МакДональдсу на розі вулиці Стрілецької та проспекту Грушевського за короткий термін зібрала більш ніж 300 голосів. Натомість там буде Сквер авіаторів.

У МакДональдсі відреагували на ситуацію в Луцьку. Повідомили, що компанія має намір розвивати мережу в Україні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як на мою думку -це був би прекрасний варіант відкриття Макдональсу у Луцьку В обл центрі немає ні одного закладу .де б було смачно і швидко поісти.особливо діткам і студентам .Хто за це .прєднайтесь-разом =ми сила
Відповісти
Я за МАК у Луцьку!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні