Лучани зустрічатимуть Великдень разом з гостями із Донеччини

3
1
Лучани зустрічатимуть Великдень разом з гостями із Донеччини
Діти з Волновахи, які приїхали до Луцька напередодні Великодня, проживатимуть у сім'ях лучан.

Про це на свої сторінці у Фейсбуці написав директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

"Напередодні Великодня, до Луцька приїхала молодь із міста-побратима Волновахи. З ініціативи народного депутата України Дмитра Лубінця діти уже четвертий раз приїздять на Волинь", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, у суботу, 7 квітня, до Луцька приїхала група у складі 50-ти дітей та 4-х дорослих з Донеччини.

"50 учнів-переможців художнього конкурсу "Схід і Захід разом" із 14-ти шкіл Волноваського району, сьогодні зустріли родини лучан, в яких ті проживатимуть упродовж кількох днів", - пише Роман Романюк.

Він додав, що Пасха - це велике сімейне свято, тому й лучани разом із гостями з Донеччини відсвяткують його великою українською родиною.

"Я щиро бажаю вам, друзі, класних емоцій, крутих вражень, багато знайомств і просто хорошого гарного свята!", - додав посадовець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДО ОРГАНІЗАТОРІВ ---повідомте дітям з Донеччини , ЩО в Луцьку вже є вулиця ВОЛНОВАСЬКА , яку торік назвали на честь міста--побратима . Це навіть допомогло в тому мікрорайоні КРАСНЕ вперше за 50 років побудувати типовий спотрмайданчик із штучним покриттям . ТЕПЕР місцеві школярі формують дві міні-- футбольні команди і будуть скоро раді зіграти матчі зі своіми волноваськими ровесниками .
Відповісти
Начальник департаменту ЖКГ пан КРАСЬ від першого зама міського голови Недопада отримав вказівку спорудити поруч ще й ігровий майданчик , але чомусь не спішить це робити . І це не є наші фантазіі , бо маємо на підтвердження ЛИСТА від Недопада . Отож , наші молодші дітки чекають від дорослого дяді--чиновника дотримання даного слова .
Відповісти
ХЕ -ХЕ .ХО-ХО ! пан КРАСЬ вмілий обіцяльник . До осені може щось й зліпить на вашій вулиці .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні