Лучани скаржаться на переповнені сміттєві контейнери

4
6
Лучани скаржаться на переповнені сміттєві контейнери
У Луцьку скаржаться на переповнені сміттєві баки на вулиці Роговій (район Ковельської).

Контейнери «з гіркою» наповнені сміттям. Крім цього, поруч з ними валяються мішки зі сміттям, коробки, поліетиленові обгортки, пластмасові відра та інший мотлох, - пише Район.Луцьк.

Місцеві бездомні собаки розносять сміття.

А місцеві мешканці скаржаться на роботу комунальників, мовляв, ті вже давно не вивозять сміття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці смітники за 50 метрів від апеляційного суду, за 100 метрів від відділу юстиції. І якщо в центрі ще якось ті смітники тримають в порядку, то далі від центру отакий апокаліпсис. А для комунальників що основне? Підняти ціну. З кожного жителя міста за вивіз сміття беруть 5 грн в місяць. Зараз,напевно, більше І за ці гроші, думаю, можна навести елементарний порядок. Поставити смітники на Володимирській, МКС, Ковельській, Чернишевського.Мало того, що місць з смітниками мало, вони ще й необлаштовані. Часто люди поприбирають вулицю біля себе( уявіть собі там прибирають не тільки свої подвір"я) як вітер і собаки з тих смітників розносить все навкруг, руйнуючи людську працю
Відповісти
Це обличчя УКРОПу
Відповісти
На пр.Перемоги під мостом гори не вивезеного сміття на землі, бо баки сміттєві переповнені. Серед сміття традиційно сидять бомжі.
Нас це дістало, просто під вікнами будинку 26 по пр.Перемоги, не що не можна вікно відкрити, щоб провітрити квартиру, в треба постійно закривати жалюзі, щоб не бачити цієї жахливої картини . Попереду чотири дні свята. В ЛуЦЬКУ є влада, чи немає? Складається враження, шо немає, є тільки ті, щоб деребанять.
Відповісти
Бомжі знову під мостом на пр.Перемоги постягували матраси, ковдри і повно іншого мотлоху. Ми що постійно маємо писати звернення? А муніципали де? Це ж їхня робота.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні