Скандал у Луцьку: гроші заплатили, але квартири так і не отримали

3
-2
Скандал у Луцьку: гроші заплатили, але квартири так і не отримали
Більше року покупці квартир у житловому комплексі "Луцька Рів'єра" чекають на здачу помешкань в експлуатацію, мали б там жити уже з першого кварталу 2017 року.

Люди кажуть, що зі свого боку всі умови - виконали, гроші сплатили, але от забудовники своє робити не поспішають, - йдеться у сюжеті "12 каналу".


5 квітня близько 50 людей, чиї гроші уже вкладені у висотку зібралися поблизу новобудови. Лучани хотіли почути відповіді від замовника будівництва - приватного підприємства "ТОРГІНВЕСТБУД-ЛУЦЬК" - коли зможуть заселитися. Але керівники фірми - зустріч проігнорували, на всі запитання відповідає делегована ними інженерка. Каже, як тільки міськрада дасть дозвіл.

Раніше будівництво заморожували та скасовували декларацію про початок будівельних робіт через те, що інспекторів архбудконтролю не пускали на перевірку. Також на будівництві проводились обшуки, мовляв проблема з документами. Та відповідати на усі питання покупців інженерка відмовляється.

Інженерка також категорично відмовилася говорити з журналістами. Така ж позиція і в інших представників компанії. Замість коментарів запропонувала покупцям зібратися на збори ще раз наприкінці квітня. Тоді вже обіцяє назвати точну дати здачі "Луцької Рів'єри" в експлуатацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода людей, яких ошукали з термінами здачі. Але, погоджуюсь, що треба було дивитиь де купуєте квартиру!
Відповісти
Коли купували вони не задумавались що ту "Рів"єру"будують в притул до літейних цехів Електротермометрії ? от тепер мають мороку
Відповісти
Про якість цього будівництва говорить площадка замощена бруківкоюЯ як хвилі на морі. близнюк "Атланта", з тими ж порушеннями
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні